Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo/táňa

Jééé, zdravím Veve Lenčok, to je parádne.. začneme sa stretávať :) ZUZKA65 neviem, či je EMDR u nás bežná, ale určite sa robí. Mne terapeutka aj hovorila, že to budeme robiť a potom z toho akosi zišlo... asi nemala odvahu, lebo vyzerala, že nemá skúsenosti s takýmito klientami... INKA pokiaľ som postrehla, tak Zuzka má aj syna, neviem, či nie aj dvoch... MILOŠ ty moje lenivé... ja by som za tými eurami teda bežala, xixi

zuzana12345

zdravím všetkých,zo dňa na deň sa to tu mení.Ja sa už opäť pomaly dostávam do formy som hrozne rada bolo to spôsobené asi stresom zo stužkovej.Dievčence,rovnako mladé ako ja nezačínajú nám blbnúť hormóny?Veď ja to tiež mám len zo dva roky.Mariaj ty si zo Žiliny?

inka

zuzi mas len jedno dieta?to mas radosti teda,rada spominam na ten vek ked mali 7,8,.....mimochodom vtedy som aj ja mala muža v zahraniči,bol tam na dva roky,ale chodil často domov.
a kde si mala malu ked ste boli v zahraniči?či bola s tebou?inak ja mam teraz kazdu chvilu kamosky vonku.chodia do norska na jahody,do anglicka na jablka a do spanielska na mandarinky,dve chodia do rakuska starat sa o starsich ludi.takže ked pridu vzdy mame stretko.ale tiež už by radi prestali,chodia tam asi 5 rok a maju uz toho plne zuby.
ja som svoju zivnost zrusila min rok a zamestnala sa po dlhej dobe.myslela som si ze si vydychnem z povinnosti a vsetkych terminov a pod.no nakoniec som sa dala nahovorit na ekonomicke činnosti a zase lietam v terminoch a v čislach ako pred tym.ale ta robota ma aj bavi zatial takže nerozmyslam nad inou, zatial.

inka

dievčata ved tu predsa nejde o to,ze nemožete pisat o zlych dňoch alebo sa zato nebodaj ešte aj ospravedlnovat.tu ide o to,že sa treba posťažovať ,vystreť chrbat,vztyčiť hlavu a ists usmevom dalej aj ked picha do bedier.inak život bud epriliš šedivy a mrazivý.mna tiež dneska boli hlava jak šlak,uvarila som si čaj,dala tabletku a za hodinu som si uvarila kavu a zapalila cigaretu.hava ma zase začala boliet a tak som si vynadala jak som blba ,že soms aešte stale neodnaučila fajčit.teda prestala som ked mi bolo najhorsie ale hned ako polavilo som po troche začala znova.a tak je to so všetkym.a to ešte stale sa nemožem zbavit nenormalneho kašla a zapchateho nosa.no ale keby som nefajčila možno by už aj to odišlo.nemam pevnu volu a stale sa na niečo vyhovaram,v tom je to.tak musim trpiet.tak mi treba.ale ,ako prišlo tak aj odide.pekny den vam všetkym!

sunnie

katka nestras ze nam tu nasnezi, zas by bola len plackanica, dufam ze to este pocka. aj ked mne by to vlastne malo byt fuk ked nasledujucich par dni urcite ani nos von nevystrcim. tak je smutne vonku...

katkaxxx

sunnie prosim ta neospravedlnuj sa.. ja si myslim ze toto forum je na to aby sme sa podelili aj s radostami aj so smutnymi vecami a nepaci sa mi ze je tu vyvijany mierny natlak. ak niekomu vadi ze sa tu niekto stazuje tak to predsa nemusi citat, moze si precitat iba to co ho zaujima alebo povzbudi. a nechcem aby teraz niekto z vas ak sa nema s kym o tom porozpravat a moze sa vyzalovat len tu sem nechodil a dusil to v sebe.

katkaxxx

ahojte, sunnie akurat som na teba myslela ze si par dni tusim nenapisala. ja sa mam ok vramci moznosti. odvcera som sice trochu v nepohode lebo som sa opat musela asi 4x vcitit do niecoho nechutneho a potom mat nechutne paniky ale uz som si to prezila tolkokrat ze ma to ani az tak nevzrusuje. mame dnes v BA trosku teplejsie, cez vikend ma ale vraj snezit. zelam pekny den :)