Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahojte, Misiak,Tani, aj ja mam rada Nohavicu,aj ked tutu piesen som nepoznala...Tani a co osobny zivot?? Pis tu ako niekedy,mala som pocit, ze sme sa tu zisli celkom dobra paartia..mne je celkom ok,mozno je to tym apaurinom,no pracujem, snazim sa, funguem, tak pekny vecer este, paaa
mišiak a čo tak nealko pivo
ja som akurat prisiel s kina.cesta do stredu zeme.taka pohodovka.ziadny film na zamyslenie :D
vam odburavali stres cigarety a mne alkohol.dal som si par piv odvtedy ako ma to chytilo ale tak aby som bol ozraty to som neriskol lebo sa bojim ze potom nebudem vediet ovladnut myslienky.
ani psychiatricka mi o neodporuca (ale zas ktora doktorka odporuca :) max 2-3 piva povedala a dnes som si aj dal.snad sa to nestane rutina ako donedavna.ale bola dnes super partia a uplne som sa uvolnil):D podla mna by som sa zrutil lebo alkohol uvolnuje emocie :) tak na poriadnu ozranparty este pockam aj ked 12 decembra mame velku akciu a clovek nikdy nevie :D to uz budem hadam fituplne :)
pekny vecer vsetkym zelam
akurat odisla odo mna Veve, bola som ju pockat pri nemocnici a potom sme isli ku mne. Paradne sme sa vyrozpravali a hned je nam lepsie:)!!!Zajtra pojdem kuknut malinku, ak nebudem mat teplotu, uz sa tesiiiim:)! Veve dufam, ze budes do ZA chodit castejsie, posielam pusu na licko:)!
Mariaj ja som sa tam narodila a žila som tam 25rokov.Žilina je moja srdcová záležitosť.Inka a ty máš aké staré deti.Pýtam sa preto lebo sme zhruba rovnako staré.Ja som Inka fajčila asi od 16rokov nefajčila som veľa ale fajčila som.Pred siedmimi rokmi som vyfajčila poslednú cigaretu a viac som si na ňu ani nespomenula.Do mesiaca som pribrala 8kg a tie mi aj ostali.Možno je to paradox,ale odvtedy ako som prestala fajčiť sa začalo všetko na mňa lepiť.Keď som mala nervy zapálila som si a bola pohoda potom som to kompenzovala čokoládami a sladkosťami čo som dovtedy nemusela.Začal ma bolievať žalúdok a pridružili sa aj iné choroby.Možno som si vyčistila pľúca,ale to je asi tak všetko.Na cigaretu vôbec nemám chuť a určite by som už nezačala fajčiť,ale pokiaľ nemáš pevnú vôľu ani to nerieš,trochu to obmedz.Mám dojem že odvtedy to ide s mojou psychikou dolu brehom jednoducho cigareta mi odbúravala stres,ktorý sa teraz vo mne kopí
a ja mam starych rodicov v ziline :) v tom meste som ako dieta vzdy travila leto..mam na to dobre spomienky :)
Zuzana 12345,byvam cca 12 km od Ziliny.
:) ja ho počúvam a poznám tú pesničku :)
inak ja velmi rad pocuvam nohavicu.
nepocuva ho tu nikto?ma peknu pesnicku na pobavenie s mojou diagnozou :D