Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

misiak

milos chcel som si tu knizku kupit ale nikde ju nemaju tak som si ju objednal cez net.
ale uz na nu asi nebude cas lebo v pondelok ma uz caka praca :) myslim ze od pondelka uz nebude cas ani na choroby :)ak to v praci zvladnem.ved po takmer 3.mesiacoch doma to bude tazke rozbiehanie.ale tak zit z niecoho musime.
inak depresia je tiez lahsia aj tazsia.su rozne stadia a to prve nemusi byt az take hrozne.
sunnie hned ako vyzdravies fyzicky zlepsi sa aj psychicka stranka.lebo jedno z druhym suvisi.neboj vsetko bude ok.
teraz mi zacina pripadat ze mam malo volneho casu ked uz v pondelok do prace.a doteraz som nevedel co s nim.
je to sranda

ooo/táňa

MILOŠ ja mám takú informáciu, že PP ako čistá diagnóza je skôr ojedinelá... to znamená, že máš panický atak a do ďalšieho panického ataku si normálne funkčný človek bez problémov. Oveľa častejšie je však PP súčasťou iných diagnóz ako je úzkostne-depresívna porucha, generalizovaná úzkostná porucha a rôzne formy depresie...aj keď pri tých depresiách to nejaké časté asi fakt nie je

sunnie

Milos, ja mam obidve diagnozy, jedno horsie ako druhe, to mi ver. Napriek vsetkemu som sa doteraz vzdy bola schopna z poslednych sil pozbierat a zabojovat aj ked je to tazke a zmena myslenia mi pri tomto moc nepomoze.

misiak

ked ja som niekdy smutny a niekedy nie.:)
niekedy sa tazko urcuje diagnoza hlavne v mojom pripade.
naposledy mi psychiatricka povedala ze to maju velmi tazke s takymi ako som ja,lebo mysli si ze niesom pripad na lieky a preto do mna nechce nic zbytocne pchat.zato ked k nim pride schyzofrenik tomu presne vedia ake dat lieky a ma pokoj aj on aj doktory.pritom pri takejto lahkej diagnoze ako mam ja (zevraj v poslednej dobe chodi k nej velmi vela ludi s tymto istym problemom)nevedia co dat ,lebo krmit liekmy zbytocne nechcu ked nieje treba.
:) keby som vedel co mi je :D ja si diagnozu urcit nemozem lebo som takzvany hypochonder a kazdu chorobu by som mal.a zas kazdy doktor mi urcil nieco ine :) je to sranda.ale je to nejaky stav uzkosti lebo na sex a chlast mam chut stale tak to nebude depresia :D

sunnie

ja ti neviem mysiak, ale pri kazdych liekoch som doteraz na letaciku mala napisane ze sa nema pit alkohol, tak asi kvoli niecomu to tam dali. priznam sa ze nie vzdy som to uplne dodrzala, sem-tam som si lupla bylinkovy liker alebo cervene vinko (skor zo "zdravotnych dovodov") a nic mi nebolo, ale zas tak ako tvoj kamos by som to neprehanala.
posledny tyzden som vysadila AD lebo mi je strasne zle od zaludka z tych antibiotik (uz od vcera ani tie radsej neberem ved nejak bude),nic nemozem jest a na prazdny zaludok tie lieky ani nezvladnem. mozno aj preto sa mi pohorsilo ale to uz ide jedno s druhym.

ooo/táňa

Ránko, my sme sa pred chvíľou zobudili... úplne šialené, toto sa mi fakt ešte nikdy nestalo... tak neviem, či to rozchodím, odzajtra si dávam radšej budík než toto... uf... ale idem sa pochváliť. Včera som bola prvý deň po piatich mesiacoch odkedy s týmto bojujem úplne bez neurolu... fakt prvýkrát. Dnes to skúsim znova, len neviem, či sa podarí keď som to takto pohnojila hneď z rána... ALE skúsim. Idem si zacvičiť, buď ma švihne alebo ma to preberie. Pekný deň všetkým :)

misiak

inak uzkost a depreia ma velmi blizucko k sebe monika.ved ja sam neviem ci mam jedno alebo druhe :) ako kedy podla nalady :)