Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

misiak

monika na pecen reaguje kazdy liek ale pecen sa regeneruje a dlho vydrzi :) a hlavne ked beries liv52 :) jasne ze alkohol pecen nici a v kombinacii z liekmi nehovoriac.ale myslel som z hladiska ovplyvnenia ucinku lieku a nie pecen.
ja som videl lieky kde bolo doslova hrubymi pismenami s vykricnikmy ze zakaz uzivat s alkoholickymi napojmi a vetdy to uz treba brat vazne lebo moze byt vazne zmeneny ucinok lieku.ale pecen to je nieco ine.ta vela vydrzi :)
Inak LIV52 odporucujem.ja som mal brutal vysoke pecenove testy a po mesiaci s LIV52 bola pecen ako ma babatko :D

monika9

ja nemam depresiu ale uzkost a toje blbost ze AD nereaguje s alkoholom....Som zvedava na reakciu tela tvojho kamosa ked vytriezvie...a jeho pecen by som si tiez kukla......

misiak

ja som sa pytal doktorky na ten alkohol a povedala ze elkohol nema ziadny vplyv na AD.
Akurat ma vplyv na depresiu.cize ked mate depresiu a pijete je to nebezpecne.lebo mate vacsie emocie a neviete sa tak ovladat bez ohladu na to ci berie clovek AD alebo neberie.
AD s tym nema nic spolocne ale depresia a uzkost ano.takze radsej nepite ked mate depresie :)
iba malo ked tak :) 2dc vinka max :)
aj ked moj kamarat s PP sa teraz oziera stale :) a nic mu nieje.ani zachvat ani nic.akurat minule tyckoval :D ale neberte to ako priklad :D
a pritom chlasta na cipralex uz dlho a vsetko v pohode.
takze tam ide skor o to ako sa clovek citi a ako zvlada emocie a nie o AD.dokonca ja co som mal AD na kazdych bolo napisane ze liek nezvysuje ucinok alkoholu.
takze tak ale radsej bez alkoholu lebo alkohol je svinstvo :D

monika9

sunni neriadila som ja chvalabohu lebo neviem jak by som odriadila tych 200 km tam a 200 km naspat asi by ma s prepacenim doslovne jeb......dneska idem zase ale ja to zvladnem,musim si verit,este nikdy sa mi to nestalo len posledny masiac mi akosi nebolo dobre a posledny tyzden teda hrozne spatne,uz dneska zase o nieco lepsie aj v noci som uz spala bez ataku.Jasne ze alko s AD sa nesmie,clovek sa potom nie len citi hrozne ale sa aj hrozne sprava,nema pod kontrolou emocie

sunnie

ahojte, ja ani radsej nejdem pisat ako sa citim, ale verim ze raz predsa len bude lepsie a vyhrabem sa z tohoto.
monika, s tym alkoholom to neprehanaj ked beries AD, jasne ze sa ti potom zhorsi stav. inak ta obdivujem ze si schopna vobec sadnut za volant, ja odkedy beriem lieky tak jazdim velmi sporadicky.

monika9

ale praveze vobec som na paniku nemyslela...chodime s autom denno denne po obrovskom velkomeste a vcera neviem co ma to pochytilo a sportak mi stoji v garazi,bez auta v podstate ani nechodime ale je pravda ze sa mi velmi zhorsil stav,myslim ze to sposobil alkohol,pri stahovke som si vypila,potom este hadka s kamoskou...

misiak

dobre ranko.
monika preto ta chytala panika lebo si na nu myslela a hovorila si si co ak by teraz prisla.
v podstate to nieje choroba je to len myslenie cloveka ktore treba zmenit :) kazdy vie zmenit myslenie len musi prist nato ako.ci uz z liekmi alebo bez :)
pekny dnik

monika9

bré ranko ludkovia...ako sa dneska citite? ja uz o nieco lepsie aj ked vcera v aute ma chytala panika,dufam ze dneska to sa to este zlepsi,fuj ked sme predbiehali kamiony som mala pocit ze sa zblaznim,predtym som sa nikdy nebala...uz mi lezie na nervy tato choroba,take nevyspytatelne reakcie....este zariadujeme dom,vyzera to tu velmi pekne,len to pocasie ma stve....

zuzanka65

Inka, Tánička má dobrý postreh, mám dvoch synov, dospelých a malú dcérku, medzi ňou a mladším synom je rozdiel 15 rokov. Je to jedna z najlepších vecí, čo sa mi v živote stala, mať túto malú po dvoch chalanoch. Bola v zahraničí so mnou. Ja som už raz taká, možno príliš úzkostlivá aj v tomto, ale neviem si predstaviť, že by som odišla a nechala ju u mojej mamy, alebo svokry.
Inak aj dnes som mala pekný deň. Hoci bolo už o tretej ako vo vreci, normálne tma, nedám sa znechutiť ani počasím. Včera som bola dlho hore, tak som si poobede trochu zdriemla. Predtým som mala pre to výčitky, teraz kašlem na to, keď sa mi chce, tak spím, myslím, že mi je aj preto lepšie, že sa za to necítim vinná, no čo mňa po tom, čo by na to ľudia povedali, že som lenivá, či čo, je mi to jedno. Porobím, čo treba a teším sa aj keď je vonku tak hnusne, ako dnes. Stretla som kamošku, tak sme sa dohodli na zajtra ráno, potrebuje s niečím pomôcť, tak k nej pôjdem.
Teším sa a aj Vám všetkým prajem pekný zajtrajší deň.

Veve

Ahojte :o)
Bola som dnes s Lenčok. Konečne sme sa po dlhšej dobe stretli a vyroprávali sa.Aspoň sme sa jedna od druhej dozvedeli niečo viac.Má fajn rodičov a pekný bytík :o)
Zajtra za mnou príde a príde pozrieť aj malú.Aspoň ju uvidí naživo.Takže sa na ňu tešííííííííím:-)