Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

misiak

sunnie ano bohuzial do tej istej. zevraj sa podmienky este zhorsili. ale dali mi 13 plat co som vobec necakal ked som nebol tak dlho v praci :) tak ma to potesilo aspon mam preplatene zuby :) idem skusit ved nemam co stratit. aspon sa preverim aky som odolny :) psychiatricka mi povedala ze je velmi dobre ze to na mna dolahlo lebo zevraj sa len potrebujem zocelit a obrnit a ze v zivote ma stretne este vela dobrych ale aj zlych chvil a ze aspon budem na ne pripraveny. tak uvidim ako sa zocelim v robote :)

katkaxxx

lenka mam radost a drzim palce :) jej ludia teraz sa tak dobre citate, ste vsetci taki nabudeni a pripraveni konat, to je super :)) drzim vam/nam vsetkym prsty aby sme sa stale posuvali dalej :)

lencok1

Inak to si neviete predstavit co to je byt po takmer siedmych rokov bez liekov...mne to pride az nenormalne, neustale som sa o to snazila a zrazu to je tak uz dlhsiu dobu a ja stale som, zijem, uvazujem...

sunnie

misiak dik za povzbudenie, aj ja si myslim ze mi bude lepsie ked sa vykurirujem. ides spät do tej prace kde si sa uz nechcel vratit ci do novej?
ja ani nemam pocit ze som PN, furt mi volaju z prace, su tam uplne neschopni, co by robili keby som na mesiac niekam vypadla a nedvihala telefony, neodpovedala na maily. leze mi to riadne na nervy este ze ide weekend.

lencok1

A som tak neskutocne nasrata a nabudena, ze mam pocit, ze musim urobit maximalne zmeny, aby som dala za tym definitivnu bodku. Chce to vela odvahy, ale odkladat to do neviem kedy, nema vyznam

sunnie

milos, mrzi ma ze kvalita mojho zivota je touto diagnozou dost znizena a ma to ciastocne vyplyv aj na mojich blizkych, to je jasne. hlavne sa trapia ze mi nemozu pomoct a ani ja sama to neviem ovplyvnit, preto som sa spoliehala aspon na lieky. no snazim sa s tym vysporiadat podla moznosti sama prip. napisem sem :) ono je fajn povedat mysli pozitivne a rob preto nieco, ale ked rano ledva vstanes z postele, si uplne mimo a nechce sa ti ani zit + do toho ta chytaju ataky, mozem 100x mysliet pozitivne a je mi na prd. ale su aj dobre obdobia a to ma drzi nad vodou lebo inak by som to najradsej zabalila. o to viac si vychutnavam tie dobre dni a stale naivne verim ze ich bude do buducna cim dalej viac :)

lencok1

Tak toto je vazne gol. Bola som u psychiatricky. Uplne som sa tam rozrevala, polozila som sa, zrazu so mna vsetko islo von, myslim to, co ma neskutocne trapi, nemam uzkost, nemam strach, ale niekedy sem tam predsa pride, tu ide o to rozobrat veci, co mi to sposobili a oni naozaj existuju a su mojou sucastou,keby som o nich nevedela, nepohnem sa nikdy ani o kusok dalej...uz som aj myslela, zeby som sa mala vratit k zoloftu, ktory som mala predtym, ale moja psychiatricka mi povedala, ze ja ziadne lieky nepotrebujem, jedine tak rivotril na ukludnenie, ked budem sem tam potrebovat. Inak som v takom malom soku...predtym som ich podla nej potrebovala a teraz nepotrebujem nic?
Nemam strach, ze nemam lieky, skor sa zamyslam nad tym, ako definitivne skoncovat s mojou minulostou, lebo niektori ludia mi ju pripominaju. Nechcem aby mi ju pripominali,ale to vsetko ide z mojho podvedomia. Zbadam cloveka, ktory sa spaja s tym negativnym obdobim, automaticky to vo mne vyvola nepokoj, spomienky...

misiak

tani mozem potvrdit z praxe ze PP je uplne lahko zvladnutelna choroba presne ako hovoris.ked mas len PP a nic viac.ako spominam uz niekolkokrat 2.kamarati maju PP a ziju uplne pohodovy zivot.ziadne stresy ziadne depky nic ich netrapi.akurat ked dostanu atak im je zle.inak ziju v pohodicke a nic ich netrapi.jeden uz nemal atak vyse rok a ten druhy asi 2.mesiace ale predtym 2 roky nic.zato ja nemam ataky len negativne myslenie obcas.a to by som asi radsej bral tie ataky :) ale to si nevyberies.
asi pojdem nieco porobit.alebo budem oddychovat? ved posledny den doma :D