Úzkosť

zuzanka65

Inka, s fajčením sa netráp, ak raz chceš prestať, vieš že to škodí, tak aj prestaneš. Veď hádam nefajčíš 3 krabičky denne. Niekedy ma to štve, keď nemám peniaze, vždy najprv kúpim cigi a potom to ostatné a potom si nadávam, že prečo fajčím, mohla by som krásne ušetriť.
Zatiaľ to tiež neriešim, hoci by som asi mala. Mala som zdravotné problémy v júni, celý mesiac som bola na PN, ale zápal pľúc sa nakoniec nepotvrdil. Ani vtedy som nedokázala prestať.
Dve deti na vysokej škole, to dá asi dosť zabrať. Ale je to dobre, len nech študujú, keď môžu.
Ja som sa vrátila s malou do čias ZŠ. Je to milé, vôbec mi to nevadí, píšeme domáce úlohy, zbierame papier do školy. Mám kamošku v mojom veku, máme skoro rovnako staré deti, všetky tri. Ona s tým má trochu problém, že zase škola, písmenká. učenie...
Asi záleží na tom, ako to človek prijme. Ja som spokojná.

inka

pre zuzanku,ja mam dve dospele deti,chlapca a dievča.studuju obidvaja na vš mimo naše mesto.
fajčenie,ja som tiež prestala fajčit sice nie na dlho ale pribrala som tiež 8 kg .a viem že je to blba napalst na moju zavislost ale kvoli tomu som sa vratila naspat.ved raz prestanem aj s tym ale teraz sa mi to nechce riešit.my ludia sme už raz taky blby /teda samozrejme podaktori/ riešime len akutne stavy.

sunnie

tani, to je super ze mas tolko aktivit. lenze ja som chora zavreta doma, tak to je ine.
nebolo by nic lepsie ked ti je praca zabavou a este ta aj uzivi :) aj ja rada vyrabam take drobotinky, dekoracie a obrazy do bytu, malujem, viem sa vyhrat s fotkami v grafickych programoch atd, len popri robote nie je na to velmi cas. este ze moja praca je relativne kreativna takze moja umelecka dusicka az tak netrpi :)

ooo/táňa

SUNNIE ja mám také plné dni, že normálne neviem, ako sa mi práca zmestí do života... :) Fakt, ja si viem nájsť toľko vecí, proste robím to, čo nestíham, keď chodím do roboty, veci, čo ma bavia... posledné týždne vyrábam košíky, to ma bohovsky baví, bývalý vraví,že si prenajme stánok a pôjde predávať :)

sunnie

ja by som doma byt nevedela, staci mi par dni pnky a idem sa zblaznit.
niekto pisal ze aj tu v BA ma snezit, zatial len prisi. momentalne mi to je fuk kym som doma, ale do tej zimy sa potom netesim.
rozmyslame ze by sme cez vianoce vybehli dovolenkovat a dobit energiu pre zmenu niekam do tepla, zatial som tak nebola, vzdy len na lyzovacke/chate.

lencok1

ja uz konam, ved ked by som iba doma sedela, drblo by mi...
inak poculi ste ze maju prist mrazy? uff, treba sa zacat dobre obliekat

misiak

sunie presne tak to beriem aj ja. roboty je vela uz som mal aj ine ponuky ale nechcem z blata do kaluze.som zo senca kusok od BA takze roboty tu je dost. :)

sunnie

misiak ved uvidis, keby nebolo dobre, zdvihnes kotvy a pojdes o dum dal :) netreba sa zbytocne trapit niekde kde to nema vyznam a si nespokojny. teda neviem z akeho mesta si a ako tazko/lahko sa da zohnat praca ale nikdy nie je bezvychodiskova situacia.

sunnie

milos, snazim sa. navonok urcite ano, vnutri viem len ja (a teraz aj vy :)ako mi je. niekedy ani neviem kde beriem tu silu v sebe.