Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
INKA a to si sla najprv za obvodnym alebo ako? Lebo myslim, ze inak sa psycholog plati uz od zaciatku.. len ak chodis k psychiatrovi, tak mas narok na 10 sedeni zdarma... teda som si myslela, ze to je takto.. ty si bola aj u psychiatra predtym, alebo si sla proste hned ku psychologovi?
Inka, homeopatička tvrdila, že to nebolo z toho, že to ešte nezažila... asi to skôr bola reakcia na to, že som prvýkrát za 5 mesiacov niekam cestovala celkom sama... mala som z toho dosť stres, ale zvládla som to v pohode a zosypalo sa to na mňa až po príchode domov... neviem, ale pomáááličky sa z toho vyhrabávam. Či mi je lepšie, hm, neskúmam to veľmi, snáď áno, ale mám dereálky zase často, predtým som už nemávala nejaký čas... ja ti neviem, je to zapeklité.. ale nič, hlavu hore, ideme ďalej :)
tani ,som rada že ti je už lepšie.a je super že si zavalena svojimi zalubami.nie každy si vie najst nejaku činnost,ktora by ho bavila.
takže už aj reakcia na homeopatika pominula?
pre zuzanku: neviem či da zabrat ked su deti na vyške,nas to až tak velmi nevyčerpava.oni obidvaja aj robia popri škole a vela veci si hradia sami.aj ked určite su to velke vydavky.ale zase sme sami doma a ušetrime my.:-)
pre dasenu:ja som za psychologa prvych 10 sedeni nepaltila,potom 200,-sk za hodinu.urcite je to individualne treba sa informovat u toho kam chces chodit.a to ako sa citiš ked tam čakaš,tak s tym som mala veru ajja problem.žijem na malom meste a poznam reakcie ludi ,ked pocujem napr.:ozaj vieš že ta a ta chodik psychiatrovi ,preskočilo jej,tak ma to hned rozčuli.dlho som tajila pred mojimi priatelmi že som tam chodila aj ja,moj muž to dokonca dodnes den nevie.
nemam potrebu mu to povedat ale keby sa ma spytal tak mu poviem.teraz už mi je to jedno,už som to preskakala tak už mam iny pohlad na vec.
A inak som druhý deň bez neurolu a sa mi zdá, že som nejaká zrýchlená, len meliem a meliem, som teraz bola s kamarátom na kávu a na palacinku a ani sa chudák k slovu nedostal poriadne :) Ale frajer bývalý hovorí, že taká som bývala aj normálne, len to už dlho nepočul, ale vraj je zvyknutý, takže mi nešiblo :)
ZUZKA veľmi vážne to myslím... a prečo som to mala písať už skôr? Ty si si o mne vytvorila mienku, že len pištím, sedím a ľutujem sa, tak ti to nevyvraciam... ja som taká aktívna, že až... až ma brzdia, že mám spomaliť a oddýchnuť si...
teda Tani ty si šikulka ake košíky to vlastne robíš.Ja som videla na mimibazare košíky ktoré baby vyrábali z novinového papiera a boli veľmi pekné.Inak dobrý večer som rada že tu dnes vládne taká pohoda i napriek blbému počasiu. U nás dnes pršalo skoro celý deň a kupodivu ja sa cítim úplne super som až nedmieru aktívna už som všetko vyupratovala len postaviť stromček a mám vianoce.
Ahoj uzkostlivci :( Uff, prave som sa vratila z obchodu a brutalna panika ma tam chytila... tak som sa rozklepala, ze som si pri plateni ani skoro nevladala vlozit nakup do igelitky a zaplatit, uff, tak to bol brutus... mavam taketo stavy ale dnes to bolo uff.. skoro som odpadla, normalne sa mi nohy rozklepali... inac mam Soc.Fobiu a obcas malinku panicku poruchu ale to len malokedy mavam zachvat len tak z nicoho.. vacsinou musi byt podnet nejaky.. brutalne mi vzdy ztuhne sija hlavne, cela sa rozklepem a som cervena ako paprika... ach jo..a to mam ist dnes s kamoskou von..uz som sa liecila aj u psychiatricky, brala som seroxat a pomahalo mi to.. bolo to tak dva roky naspat ale asi som sa vratila do starych kolaji...ked mne sa nechce psychiatricke, u nas je to strasne na ociach.. ako je cakaren na psychiatriu, su aj zubarske cakarne a niekolko a ked tam idete, vsetci cumia ach joo...a kazdy tu kazdeho pozna :(((( Ja viem ze to nie je hanba, takato choroba ale aj tak je to velmi neprijemne a clovek by uvital trochu diskretnosti... a co vy, urcite je vas tu vela takych ako ja... ake stavy mavata pri zachvate a ako to rozdychavate? A este nieco, neviete, kolko stoji psycholog?? Diky moc...
Táni, to myslíš vážne s tými košíkmi? Prečo si to nenapísala už skôr? Toto ma veľmi zaujíma. Kde si sa to naučila?
Neviem, či mám tomu vôbec veriť, predtým ti bolo stále zle a teraz povieš, že vyrábaš niekoľko týždňov košíky. Tiež by som to chcela vedieť robiť. Dávnejšie som si pozerala v kníhkupectve na nete knihu o výrobe košíkov. Vtedy ma odradila cena. Potom mal u nás v meste výstavu košíkov jeden ujo a ukazoval tam, ako sa to robí, len vtedy som sa tam nedostala, čo dodnes ľutujem. Teraz si mi to pripomenula. Fakt ma to zaujíma.