Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
DASENA no je to trochu náročné s tými psych... ale každopádne lieky predpisuje len psychiater, ktorý popri inom môže byť aj psychoterapeut :) a skúsila si ísť na úrad už bez toho oxáku? Lebo čo znamená, že to nezvládneš? Čo by sa stalo?
Táni, možno si to o tých košíkoch mala napísať a bolo by to dopadlo lepšie. Ja som ti už písala, že si ťa vážim, aká si trpezlivá a chápavá k iným. Škoda, že potom prevládalo tvoje sťažovanie sa. Aj to si písala, že keď ti je dobre, tak to máš komu povedať, svojim blízkym a tu píšeš, keď ti je zle. Mne sa to zdá trochu nefér, že pre nás máš len tie zlé správy. Ja mám potom pocit, že ti treba pomôcť, že ti nič nepomáha, všetko vieš teoreticky a si stále na tom zle. A ty si vlastne na tom aj dobre, len nám to nenapíšeš. Tak sorry.
A kde si sa naučila robiť tie košíky?
Teraz si spomínam, dávnejšie si spomínala, že si sa prihlásila na nejaký aranžérsky kurz, ale mal byť v sobotu, tak sa ti tam moc nechcelo. Alebo sa mýlim?
A tiež ti garatulujem k tým bezneurolovým dňom. Keď neberieš neurol, to asi znamená, že je ti lepšie. Konečne, prajem ti to.
TANI no, este som neodpadla ale stuhnem teda riadne a cela sa klepem proste brutus.. jak stary ozran :) no a ked mam ist niekam na urad nieco vypisovat, no hotovo... musim si dat oxazepam, lebo by som to nezvladla...
oooo, KATKA som asi rychlo citala, teraz vidim, ze byvas v BA ... nepoznate niekto psychologa z okolia SE alebo MY?pripadne PP
KATKA a ty kam chodievas prosim? Ja na MY som chodila... jako vsetko v pohode, ,nemam problem povedat to mojmu doktorovi, ved mi predpisava oxazepam sem tam...len ta cakaren ma desiiii.... tie pohlady tych ludi zo zubnych cakarni akoze niektori to fakt nechapu, ja viem, ze ich mam mat na haku ale vadi mi to
TANI no mam v tom trochu gulas...ale chcela by som aby mi aj predpisal AD, ak by mohol tzeda a neviem, ci psychoterapeut moze.... ja by som inak v pohode sla aj za tou psychiatrickou, len ten, co tam dal tie zubne ambulancie asi fakt nerozmysla :((( Keby tam nesedeli znami ludia, nemam problem tam zajst... skusim popzerat na nete ale moc som toho nenasla... mne sa jedna len o to, aby tam mohol ist clovek diskretne a nie ze daju cakaren niekam k inym ambulanciam... :((((
MIŠKO psychiater je lekár, psychológ nie, on teda lieky ani predpisovať nesmie.
ahoj dasena, ja som sla k psychiatrovi bez toho aby o tom vedela obvodna, nebol problem. (byvam v BA) ku psychologicke som sa vypytala od toho psychiatra (napisal mi doporucenie), psychologicku som vymenila lebo mi nesedela a cez jednu poradnu na internete som dostala odporucenie na jedneho psychoterapeuta a chodim k nemu uz par mesiacov a je to zadarmo. ta psychologicka bola polostatna, to znamena ze som platila 300sk za jedno sedenie