Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo/táňa

Baby SWJ sú prírodné antidepresívum, je to ľubovník bodkovaný vlastne, nedá sa u nás len tak zohnať, ale za vyskúšanie nič nedáte, nestojí tak veľa a ak by vám to malo pomôcť, tak potom na čo čakať. Na stránke -odkaz odstránený- nájdete číslo na predajňu, tam zavolajte, či to ešte majú a objednajte si to. Neviem, či sa to u nás dá ešte niekde objednať. Na tej stránke nie je zrovna tento doplnok uvedený, ale majú ho tam, lebo som si ho tiež objednávala. Ale si švihnite, lebo pokiaľ viem, tak tú predajňu chcú zatvoriť, lebo je nezisková

dasena

to som nepocula teda este.. hmmm... no, ten frtan neni zrovna na chvalu :) ja nie som na to itez pysna zrovna.. napr na svadbu som mala ist a ze pierko co sa pripina pred kamerou.. uff, najprv kalisek inak by som nepripla.. inak toto samo neprejde.... treba na to odbornika... si najdem asi v nejakom vzdialenejsom meste a sup tam, ve d uz mi raz pomohli... a dnes tu pisla jedna z bab aj ze dychanie pomaha take pomale....no, inak mam asi tie iste problemy ako ty.. ja mam 25 a zacalo sa mi to na strednej este a samo to nepreslo nikdy

dievcinka

no inak ja sa za tych frtanov aj dost hanbim, pripada mi to take ponizujuce. Ale je to presne ako vravis - ukludnujuca tabletka. Robim to tak aj pred skuskami. Inak by som to asi ani nezvladla. Ja sa bojim ist aj ku tej psychologicke a bojim sa aj brat antidepresiva, lebo co ked sa mi nieco v tej psychike este viac narusi, co si uz vlastne ani neviem predstavit:D :D
Presne ako vravis, to s trasenim ruk a noh poznam tiez. Najhorsie ked mam robit labak v skole... Ved to mam normalne tremu z toho......radsej sa tomu vyhybam.. A nepocula si o St. worth. John? Mozno by to malo rovnaky ucinok ako antidepresiiva , predsa je to na prirodnej baze, tak mozno by som to aj skusila

dasena

DIEVCINKA no, vidis to ja mam stuhnutu siju este teraz.... a este sa mi aj ruky klepu obcas aj kolena... inak ten frtan, to ked idem von s kamosmi, tiez ked si dam, potom je to v pohode.. je to v podstate akoby si si dala ukludnujucu tabletku.. hmm... ach jo, sme ako stare notoricky.. hmmmm... no, budem musiet zapracovat na tom...neda sa to stale riesit ukludnovacimi prostriedkami... mne pomohli antidepresiva kedysi, potom bolo vsetko v pohode a teraz je to tu zas.. :(

misiak

s tam frtanom je to dobry napad :)
asi sa vykaslem na lieky a zacnem to praktizovat :) sice ved to aj praktizujem :)
dievcata treba ist k odbornikovy a uvidite ze bude coskoro po probleme.:)

dievcinka

dasena: to s tym sttuhnutym krkom uplne poznam :(( To ja na tej SF uplne najhorsie. Konecne niekto kto ma rovnaky problem ako ja... Ked mam ist niekde s kamosmi do baru, uplne ma chyta panika. A o jedeni uz ani nehovorim. Zo zaciatku sa mi to stavalo len pred nejakym chalanom co sa mi pacil, ale teraz sa mi to stava takmer vzdy, uz asi len pred rodinou nie :((( Ja fakt neviem co s tym treba robit. A o spolocenskych udalostiach uz ani nehovorim, furt si musim dat aspon frtana, lebo inak by som to nezvladla :((

dasena

NO, vies Tani, soc.fobia.... nechodim v robote na obed, lebo neviem jest pred ludmi.. zda sa to nepochopitelne ale vzdy ma chyti ochromujuci strach a cela sa rozklepem.. to iste aj pri vypisovani sekov... proste by sa mi stalo to, ze by som nevypisala ani ciarku asi.. a bolo by mi asi ako dnes v tom obchode.... mam proste v hlave zakonzervovane: tak, teraz ides vypisovat a minule si sa pri tom rozklepala, tak sa rozklepes aj teraz a co ak sa naozaj rozklepes a co ak si to vsimnu ostatni a uz to ide... telo poslucha mozog a cele stuhne.. :( no a este ma trapi cervenanie brutalne... staci, ze sa na mna trebars len pozrie niekto a uz som jak rajcina a je mi trapne... vsetko priznaky soc fobie.... brrr

ooo/táňa

ZUZKA ja sa mám celkovo s kým rozprávať, s tým som problém nikdy nemala... mám šťastie na ľudí, sú chápaví, počúvajú ma, pomáhajú mi, nedovolia mi pridlho sa ľutovať. Ja myslím, že som tu písala aj o tom, keď mi bolo lepšie... ale proste keď mám dni na umretie, tak radšej to napíšem sem ako zase stresovať všetkých okolo...predsa len, tu je to anonymné a vás to tak nezasiahne...

No a tie košíky som sa naučila na nete. Myslím, že druhá Zuzka to spomínala, na mimibazare to objavila mama, je tam presný postup, chce to trochu praxe a už to fičí... som to naučila aj malú a je do toho celá žhavá :)

Na ten kurz som napokon nešla vôbec, lebo sa mi to nepáčilo, že to bolo 8 hodín každú sobotu... ja som chcela taký, že raz týždenne popoludní a v kľude... na taký pôjdem ak bude :)

No a s tým neurolom, včera som sa rozhodla, že to vyskúšam bez neho a zistila som, že je to rovnaké... že je to len reflex... aj dnes som bola vonku a prišlo mi zle a prvé ma napadlo : neurol... ale potom si hovorím načo ti je ty krava, zvládneš to aj bez neho. A zvládla, úplne rovnako