Úzkosť

zuzka65

Baby, a čo by sme nerobili košíky, vždy lepšie, ako nič nerobiť. Pracovná terapia...
Táni, Alex je taký zlatý a otvorený pre každý nápad, čo mu pomôže sa uzdraviť, že si myslím, že tie košíky by hneď nezavrhol.
Neurobíme si výstavku? Ja mám už asi 15 tých nakrútených paličiek. :-)))
Na tej stránke, čo som dala link je aj kopu iných zaujímavých vecí, ak chcete pozrite si to.

ooo/táňa

Myslíš ruže z lístia Zuzi? :) Tak tým som už prešla, mám ich plný byt, porozdávala som... jeden čas sme len na listy chodili :-D Ale už ani listy nie sú, to musíme zasa počkať do jesene :)No ja neviem, ja študujem zákonník práce,xi

zuzana12345

Tani a čo keby sme začali robiť aj tie kytice čo sú tam už som to skúšala robiť kvety z listov,vyzerá to super,ale na prvý krát to bolo hrozné.Vieš si predstaviť našich chlapcov ako pletú koše?Tani som rada že ti je lepšie a myslím že robota bola aj bude až budeš úplne v pohode,robotu si nájdeš.Som sama doma a ja neviem nečinne sedieť alebo pozerať televízor mala by som robiť nejakú duchaplnú činnosť len neviem čo poraďte len nie koše to ma už nebaví.

ooo/táňa

Baby ja odpadnem, teraz všetky úzkostné baby poďme robiť košíky :))) Napíšem to aj Alexovi ako tip ;)... Inak namiesto návratu do práce dávam výpoveď... práve sme sa tak dohodli, resp. okolnosti to tak zariadili, ale sa teším z toho celkom, aspoň ma to posunie dopredu :)

zuzanka65

Ahoj Inka. Daj si radšej do googla pletenie z papiera. Mimibazar je dobrý, ale zatiaľ som tam nikde nenašla ten návod, iba fotky hotových výrobkov. Alebo si daj rovno toto www.janart.webgarden.cz.

inka

dobre rano dievčata,prosim vas a kde to tam je v tom minibazare?ja sm nejaka nechapava,.ved tam vidim len same inzeraty

zuzanka65

Táňa, je to tvoja vec, nevidím dôvod, prečo by si nemala robiť tak, ako to cítiš. Keď nemáš potrebu vyhovieť každému, kto ti nie je srdcom blízky, dobre. Ja som ti vďačná, posunula si ma ďalej. "Hrabem" sa v mimibazáre, zdá sa mi, že je to to, čo som teraz potrebovala.
Prajem všetkým pekný deň.

ooo/táňa

Dobré ráno všetkým, rýchlo z postieľok, cvičiť a víkendovať :) ZUZKA ver mi, že ja nie som ten typ, ktorý čokoľvek robí preto, aby niekomu vyhovel... v podstate mi dosť málo záleží na mienke ľudí, ktorí mi nie sú blízki srdcom... Píšem tak ako to cítim, čiže sa to odvíja od toho, ako sa cítim... sú lepšie dni a horšie... svetlejšie myšlienky aj tmavšie... ale tak to má byť

zuzanka65

Dobré ránko. Tánička, myslíš, že by som s tým mala niečo robiť? Tie moje výkyvy. Jaden deň pošlem sťažovateľov, dobre že nie do ... a potom stačí o zmienka, čo ma skutočne zaujíma a otočím o 180 stupňov?
V skutočnosti ja chápem, že nič nie je len čierne a biele. Preto som ani veľmi nemusela meniť svoj názor na teba. Viem, že nie si len ufňukaná, že robíš veľa pre svoje vyliečenie.
To bude asi tým, že som to tu začala brať príliš vážne a trávim tu viac času. Skúsim to zmeniť. Asi fakt mám málo takej činnosti, čo by ma napĺňala, niet sa čo čudovať, nechodím do práce, ktorú mám veľmi rada. S tým nemôžem nič robiť, musím ešte mesiac počkať a nájsť si zatiaľ niečo iné, okrem netu.
Táni, tvoje spríspevky sú teraz akési radostnejšie. Dúfam, že ti je lepšie, že to nie je len preto, aby si mne podobným vyhovela. Držím ti palce.