Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo/táňa

NELUUUUUUUUUUUUUUUUUUŠ, ahoj, joj teším sa z teba, som rada, že je všetko v poriadku :) myslievam občas na teba... ááále áno, lepšie... ešte som PN, ale pracujem na tom :) Drž sa moja a ozvi sa častejšie a pošli fotky z Egypta :-)

nela

Dobrý večer.Tak ako tu žijete? Táni je lepšie? Ja som v pohode a všetko je v pohode.Egypt som zvládla super.Lietadlo nebolo problém.Držím Vám palce.

ooo/táňa

No prosím, stačí zmienka o košíkoch a Zuzka na mňa zmení názor... to sú mi veci :) no som rada, že ťa to potešilo. Malá je priateľova dcéra, resp. dcéra môjho spolubývajúceho, xixi, máme skvelý vzťah

zuzanka65

Na mimibazare som našla len fotky. Dala som to potom do googla, tak tam som našla veľa stránok o pletení košíkov. Zajtra to pozriem poriadne. Táňa, ešte raz ďakujem.
Ešte som chcela niečo. Včera a predvčerom som vám písala, ako pozitívne myslím, ako mi je fajn a tak. Tak to je pravda, len dnešný deň bol taký neutrálny, ani dobrý ani zlý. Zmenilo sa to až večer, keď som sa dozvedela o tých košíkoch. Je to supeeer. Prajem peknú dobrú noc.

zuzanka65

Ďakujem Táni, idem pozrieť mimibazar.
píšeš:
"som to naučila aj malú a je do toho celá žhavá :)"
nechápem, viem o tebe toho strašne málo, ty máš malú?
Zatiaľ sa tu majte pekne.

dasena

DIEVCINKA nooo, musim ist uz off, lebo prisla pre mna ta kamoska ... ved zajtra poobede tu budem, tak sa mozes prihlasit, jo? Ja ma to iste ako ty :)... tak drzte packy, nech nepanikarim, majte sa krasne zatiim papa

dievcinka

dasena: ja som si to zacala viac uvedomovat tiez az na strednej. Ale od malicka som bola taka hanbliva, takze mam to podla mna uz od narodenia, ale samozrejme ze tie triasky sa zacali prejavovat az neskor. Ja mam 21 :)
Inak teraz na vyske je to asi najtazsie, lebo predsa uz ma clovek viac spolocensky zivot. STale niekto vola niekam sadnut... Minule som bola kamoske na svadbe, len na matrike a ako som tam sedela a videla som ze ma kameraman berie do zaberu, normalne mi stuhol krk jak hrom, ze som myslela, ze tam umrem od hanby. Ani vobec nechapem preco sa mi to stalo. Ved to bola len hlupa kamera.
Tiez s tym uz chcem nieco robit, lebo viem, ze samo to URCITE neprejde. Mam to uz hlboko v sebe. Nenavidim to, uplne ma to ovlada a telo si robi co chce. Preto iba doma sa citim byt vo svojej kozi. Sakra. Aspon sa trochu vykecam :)) to pomaha aspon trochu :)