Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

monika9

caute vsetci.....ja som mala celkom fejn vikend,krasne nam nasnezilo,zima jak v ruskom filme....bola som na nakupoch vianocnych darcekov,prvy krat po velmi velmi dlhej dobe budem slavit vianoce doma pri vlastnom stromceku,uz sa tesim...zacali sme pracovat na babatku,uvidime jak to dopadne....

ooo/táňa

Dobre, len dúfam, že tá posledná veta nebola zase mierená na mňa... idem sa najesť a fičím na terapiu... dnes mi je blé, ledva sa pohybujem...

ooo/táňa

Zuzka ja neviem, vôbec ti nerozumiem... nech sa snažím ako viem... no ale tak asi nemôžeme rozumieť všetkým :)

zuzanka65

Pekný deň prajem. Ja nepletiem, je to trošku náročné, skúšala som, ale mám teraz iné povinnosti, tak sa k tomu vrátim, keď bude viac času. Nemám momentálne nič, čo by som napísala. Riešim si veci v sebe. Už som sa niekoľkokrát stretla s aroganciou v živote a udivuje ma, že ma to dokáže ešte stále rozhádzať. No nevadí, toto tiež prejde. Majte sa. Niekomu to možno aj dobre padne, že zatiaľ sem nechcem písať.

ooo/táňa

MILOŠ vidím, že si v skvelej forme :) Pekný deň všetkým... dievčatá už toľko nepleťte a príďte sa aj sem ukázať

ooo/táňa

MiŠIAK ty lenivec... náhodou ťa nenapadlo, že táto choroba ťa mala prinútiť zmeniť trochu životný štýl? Futbal a pivo, panejo...

ooo/táňa

ADULIK a už je lepšie? Som sa už bála o teba... No musím povedať, že dnes som si polku neurolu švacla... hrdá na to nie som, ale trochu som spanikárila :( ale nič to, ideme ďalej :)

adulik

Ahojte vsetci,TANI,MILOSKO, ALEX, ZUZKA, MINIKA.......no nebola som tu dlhsie, lebo v piatok mi bolo este stale tak vselijako,tak som sa rozhodla,ze pojdem prezut gumy a pojdem domcov k rodicom, ked mi je uz doma tak vsejijako, tak idem domov, prisla aj sestra, takze doma bola pohodka,naozaj bez neurolu, teda rivotrilu, lebo som ho mala zamenit...Tani som rada, ze si uz bez neurolu niekolko dni,drzim palceky...no, citam, ze mate novu zalubu...tesimm sa, ja nemam cas, ale som rada,ze vas to chytilo...opravujem teraz este nejake slohove prace, a tak plnou parou do noveho tyzdna,snad popraseneho bielou pokryvkou...dobru noc vsetkym

katkaxxx

no ahojte, ja som sa tu moc cez vikend nestihala zastavit, behala som kade tade, po nakupnych strediskach, k rodicom, pomedzi to nejaka ta mensia oslava prichadzajucej katariny a pomedzi to ulohy :) je mi tieto dni fajn, akurat sa pozastavujem nad tym ze ako to je mozne ze jeden den je cloveku uplne strasne a zrazu pat dni na to mu je uplne v poho.. nerozumiem tomu a neviem v tom najst system, lebo nemam pocit ze by sa okolo mna tieto dni dialo nieco ine ako predtym alebo ze by bolo nieco lepsie alebo pokojnejsie..vy tomu rozumiete preco to moze byt takto? ja veru nie.. este k tomu mam aj par dni pred zenskymi vecami, tak by som skor cakala opak.. no nic, nechcem aby to znelo zle :D ja sa naopak hrozne tesim a bola by som rada ak by to takto ostalo co najdlhsie, velmi si to vychutnavam :)len ked clovek by rad vedel ze preco to je tak alebo onak aby sa vedel vyvarovat chybam a tu pohodu si udrzat.. ale zajtra ak pride zvrat tak sa ani nebudem cudovat asi, lebo som si dnes zase zazila s rodicmi dobre nervaky, to je nieco strasne s nimi, mali sa uz davno rozviest..ale to je zase ina kapitola..no ale fakt, nechcem to zakriknut ale dnes ziadna panika nebola a to je vzacny taky den :) si ho velmi vazim preto :) dufam ze aj vam je lepsie, alebo minimalne aspon bude. ale ved to uz pozname.. raz hore raz dole ze ano :) prajem vam vsetkym pekny vecer a zajtra vela energie do prace :) dobru noc