Úzkosť

alexx_le

Ahojte a dobré ránko všetkým-v nedelu je doobeda ešte ráno no nie:D. k tým ranným pocitom len tolko-mal som ich tiež ale natrenoval som si takú rannú "mantru". potom ako sa prebudím, nechám si zavreté oči (aby ma nič neovplyvnovalo, ani pohlad cez okno na "zlé" počasie) a dakujem vyššej sile za to, že mi dala tento krásny den a že ho prežijem najlepšie ako viem. vravím si to v duchu a zároven pritom prežívam pocity stastia a vdacnosti. robím to pár minút, podla toho na čo všetko si spomeniem a za čo všetko ma napadne podakovať sa. pritom sa samozrejme usmievam-ale pozor,nie nasilu. musite to fakt cítiť. potom otvorím oči. zacvičím si a ide to. ešte to nemám uplne "zautomatizované" ale ked si na to zvyknete, tak to budete robit aj podvedome a kazdý den može byť ten naj. krásny den všetkým:)

ooo/táňa

MIŠKo z toho si nič nerob, aj ja sa budím s pocitmi všelijakými, ale takmer vždy sú negatívne :( treba samého seba presvedčiť, že to tak nie je... je to náročné, ale čo nám ostáva

misiak

cau tanicka.asi si dala dobry tip na to pletenie :) vsetci s toho vyzdraveli.
ja som sa rano zobudil s pocitom zosalenia a beznadeje zapol som si tv a preslo to :) co si ten moj mozog este nezmysli :) ale zajtrajsia praca ma hadam vylieci :)
pekny den vsetkym

ooo/táňa

Ránko, dievčatá odkedy pletiete, tak sem ani nemá kto písať :) Už sme všetci hore? Mňa dnes chytá trochu panika z tej práce, že si mám hľadať novú a všetko okolo toho, uf, uf... ani vstať sa mi nechcelo, ale už som si dala sprchuť, idem dať tibeťanov a bude lepšie :) a vy ako?

misiak

misiakovi nebolo najlepsie tak isiel traska von medzi ludi a hned je lepsie.:)
ja mam opacny problem ako vy babay :) ja rad chodim medzi ludi :)

dievcinka

dasena: som rada ze si to zvladla :) tmave kuty su fajn :) inak na mna nejaka depka lezie. Som bola pred par dnami na nasom univerzit. plese , jasne ze som si musela trochu uhnut, takze s jedenim a pitim som problem nemala :) ale mrzelo ma to, ze som netancovala... mala som ponuky a ja som ich odmietla :( tak ma to stve, lebo ja kvoli SF nikdy netancujem, necitim sa pri tom vo svojej kozi...citim sa proste dost blbo... a teraz ma to mrzi :(

ooo/táňa

ehm, okrem tej adresy mi neprišlo nič, ale napísala som na ňu... uf... idem niečo robiť, lebo ma švihne

alexx_le

no,posielam teda znova. ale ak mas aj iny mail, tak mozme skusit a aj misiakovi poslem nejaky dalsi kontakt na mna