Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Miško ale veď aj ja mám aj na centrume schránku, tiež mu píšem odtiaľ a stále mu všetko príde... tak nechápem.
a tie prvé dve správy boli v rozmedzí desať minút
tak mi to pošli znova, stále mi nič neprišlo... a tú tretiu som naozaj písala až o asi o hodinu :)
ja ti neviem v com je problem. uz si vsetko odkladam aj do odoslanych mailov, pre istotu, ak by to nedoslo, aby som to vedel poslat este raz. inak mi dosli naraz dve spravy od teba v jednej minute-neviem v akom casovom odstupe si ich pisala. a potom mi asi po hodine dosla tretia. aj net mam uz rychly, poriadny, stabilny, co nevypadava signal, tak neviem.
božinko Alex zase mi to neprišloooooo, no chápeš to?
ALEX šup na mail :)
Ahojte všetci, dlhšie som tu nebol, bo som behal kadetade po lekároch, obchodoch, práce okolo domu a tak. dohanal som niektoré zanedbane veci. paci sa mi ako sa tu rozbehla diskusia a je to aj pre mna velmi povzbudzujuce. ja som v poslednej dobe v pohodicke, robim co ma bavi, zaviedol som si pravidelny rezim cvicenia a dennych aktivit. teraz si to uz musim len udrzat, kedze som niekedy netrpezlivy a mam tu zlu vlastnost ze nedotahujem veci do konca, resp. ma v urcitom stadiu zacinaju nudit. takze to urcite chcem zmenit:) ked na mna prichadza nejaky neprijemny stav, tak to predycham a ukludnujem sa uz v zarodku takze je to stale lepsie a lepsie. uz mam len semtam "guču" v krku a niekedy sa mi zatoci hlava, takze citim pokroky. vcera sa mi snazil dovolat sef, ale nedvihal som ho. urcite chcel zase vediet kedy sa vratim aj ked som mu uz viackrat zopakoval ze ked budem pripraveny, bude o tom vediet prvy. minule ma totiz nastval tym, ze ma chcel supnut do nemocnice, ze sa pytal znamych. tak to ma uz fakt dorazilo, ze sa mi trepe do sukromia a doslova ma otravuje-aj keby sa potrhal tak nevie ako mi je, a ja sam musim najlepsie vediet co je pre mna dobre a co nie. keby to robil len preto ze mi chce pomoct tak nic nepoviem, ale vraj sa v praci nestiha a je nervny z toho-a to aj napriek tomu ze som mu povedal ze pracu urobim aj doma,nech mi nieco posle. ale on si asi mysli, ze ked mi dojdu peniaze tak budem k nemu utekat a pracovat dalej akoby som bol simulant. stve ma to,lebo som ho bral inak, ale toto ma fakt nastvalo. ale ma co chcel. sory, troska som si tu vylial srdce:) ale to je len jedna vec co ma vytocila. inak chcem ostat este do konca roka doma aby som na sebe popracoval a dal sa do poriadku ako najlepsie viem. prajem vam vsetkym pekny vecer a vela dovodov na usmev :)))
halooooooooo.....