Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo/táňa

No Monika vidno, že sem málo chodíš... Alex je tu jeden milý chlapec z fóra... a ešte naša korytnačka :) ale pri tej sa dá v pohode spať :-P

monika9

este nechodim ale muz chodi ale nastastie teraz byvame blizko jeho prace len on dost musi cestovat,zajtra idem s nim....aj tak nemusim zimu,skoro je tma,neda sa opekat na zahrade,sadit kvetinky

monika9

jaj milosko ja zimu fakt nemusim.....ako je pekne sa pozerat ako snezi ale potom ist do prace v tej kalamite je des....ja som rak takze milujem leto,nemam rada toto pochmurne pocasie a hrube vrstvy na sebe....

ooo/táňa

Tak čítam, že viacerí ste tu unavení... ja akože dnes padám dolu nosom... a vonku je tak pekne... no neviem... ale inak akože nemám sa zle len ma zmáha únava, idem si asi ľahnúť na chvíľu

lencok1

tak si to zacni ukladat Milosko:)!...
inak tak sa mi da teraz spat, neviem ci to mam radsej vydrzat do vecera alebo si pospat aj poobede, aby som vecer zaspala...
a mozno pojdem von nakoniec:)

lencok1

Tak a mate to tu, aka som ja teraz dopletena, uz myslim nato co mam zachvilku robit:)a tak to dopadlo...
Takze bolo to v poriadku, ziadne NAM, ale nas:), kludne sa na mne pobavte a zasmejte, smiech lieci