Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
No Monika vidno, že sem málo chodíš... Alex je tu jeden milý chlapec z fóra... a ešte naša korytnačka :) ale pri tej sa dá v pohode spať :-P
este nechodim ale muz chodi ale nastastie teraz byvame blizko jeho prace len on dost musi cestovat,zajtra idem s nim....aj tak nemusim zimu,skoro je tma,neda sa opekat na zahrade,sadit kvetinky
áále monika, tak si to nevšímaj :) veď do práce ešte nechodíš :)
tani a ktoje alex?? pekne meno,vcera mi moj drahy povedal ze sa mu paci pre dievca emma
jaj milosko ja zimu fakt nemusim.....ako je pekne sa pozerat ako snezi ale potom ist do prace v tej kalamite je des....ja som rak takze milujem leto,nemam rada toto pochmurne pocasie a hrube vrstvy na sebe....
No Miloš ale dá sa pri Alexovi ležať? Nedá... :)
Tak čítam, že viacerí ste tu unavení... ja akože dnes padám dolu nosom... a vonku je tak pekne... no neviem... ale inak akože nemám sa zle len ma zmáha únava, idem si asi ľahnúť na chvíľu
tak si to zacni ukladat Milosko:)!...
inak tak sa mi da teraz spat, neviem ci to mam radsej vydrzat do vecera alebo si pospat aj poobede, aby som vecer zaspala...
a mozno pojdem von nakoniec:)
Tak a mate to tu, aka som ja teraz dopletena, uz myslim nato co mam zachvilku robit:)a tak to dopadlo...
Takze bolo to v poriadku, ziadne NAM, ale nas:), kludne sa na mne pobavte a zasmejte, smiech lieci