Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

misiak

milos ale ja by som chcel byt lenivy ako doteraz a napriek tomu nemat sproste myslienky :) len tak lezat pozerat futbal,chlastat pri tom pivko,ale to uz asi nepojde :)
inak aj mne odporucaju masaz u nejakej saiko vo vajnoroch zevraj odtial ludia chodia ako znovuzrodeny.
mozno skusim :)

misiak

milos ale ja by som chcel byt lenivy ako doteraz a napriek tomu nemat sproste myslienky :) len tak lezat pozerat futbal,chlastat pri tom pivko,ale to uz asi nepojde :)
inak aj mne odporucaju masaz u nejakej saiko vo vajnoroch zevraj odtial ludia chodia ako znovuzrodeny.
mozno skusim :)

oli

sunnie a dievcinka, SJW sa dá kúpiť ešte v Lučenci u RNG,tel.mobilu je na www.doplnky.com. SJW stojí 100 tabliet 173SK,-. 5-HTP stojí 120 tabliet -580SK,-. Viem to preto, lebo si objednávam u RNG a nechala som si poslať zoznam z Lučenca,aby som vedela čo ešte v predajni má. Poštovné je okolo 70 korún.

sunnie

tiez som sa na to pytala v teme depresia len stale sa neviem dopracovat po info kde to normalne dostat kupit,tusim to vsetci len objednavaju.

misiak

ano ja som ho pozeral.oplati sa pozret ho.
uz ani neviem odkial som ho stiahol.z nejakeho fora.taham toho vela cez rapidshare.

sunnie

caute,ja radsej nepisem lebo nemam naladu a ta hnusna viroza mi nechce prejst tak som z toho vsetkeho nervozna.
misiak,nasla som na fore temu o The secret,ty si to myslim pozeral ak sa nemylim. stalo to za kuka? odkial si to stiahol?

misiak

neviem tanicka asi sa nikomu nechce pisat.
mne je dnes hrozne tak radsej nepisem :(
neviem co robit.uz nemam sil.som hrozne unaveny s toho vsetkeho