Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Jasne Milosko, ja zimu milujem, pretoze je sneh a mozem na lyze, je to moja srdcovka. A len tak sa ist prejst, ked snezi, vtedy sa citim ako v rozpravke. Snazte sa na zime vnimat to krasne:)! A potom opat pride teplucko, leto...kazde obdobie ma svoje caro:)
...dlhsie som tu nebola...
Ahojte vsetci, dlhsie nebola, nemam teraz moc casu. Mam sa fajn, stale nieco robim, zamestnavam sa a citim sa ok. Lieky mi zatial nechybaju, treba trosku oklamat mozog.
Vsetkym pekny dnik
Ránko, juj dnes mám hustý deň, pred chvíľou som vstala a za chvíľu odchádzam, blázninec... Alex no musíme to nejak vymyslieť lepšie :) Napíšem mail keď prídem domov... alebo ak budeš môcť o 11 na gmaili
no no no chlapci aj ja som podala sportku.....inak sa citim celkom fajn,len ta zima mi vadi,chcem slniecko....
Ahojte vsetci,no Tani, dakujem za starost...mam sa lepsie,chodim na tie injekcie apaurinu, pracujem,fungujem ako sa len da...no chlapci vidim, ze uz minate vyhru, potesi...tak sa mi zatial tu majte.
caute.
monika aj ja s manzelkou pracujeme na babatku :)
v robote bolo super ani jedna zla myslienka :) no super nie?myslel som si ze to je od nudy a asi sa to aj potvrdzuje :) som rad a snad to nezakriknem :) vsetkych som tam dal do laty a po praci som si dal aj nejake to pivko :) sle dufam ze nebude kazdodenne.ale citim sa vo svojej kozi.
milos aj ty pocitas co s tou vyhrou? :D
idem pozerat TV.
pekny vecer vsetkym