Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok1

Milosko krasne si to napisal, dokelu kedy uz vydas zbierku basni? Prideme Ti tu knizku pokrstit:)...
No hej nezhody sa sem tam vyskytnu, tak ale netreba robit z komara somara, vtedy mi to az smiesne prislo, z coho to vzniklo:)...uz mi to ani nepride:)

sasena

Ahojte vsetci,
som rada, ze taketo forum existuje.Pred chvilou ma tiez prepadla uzkost.mne sa to v poslednom case stava casto,pocit uzkosti smutku sa mi stredia s radostou.Ja som prekonala depresiu pred piatimi rokmi,bol to najotrasnejsi zazitok zatial.A vsetko to pramenilo z mojho strachu a domyslania si.Asi najvacsia pomoc je vzdy nieco robit,praca lieci.Urcite to tu budem odteraz castejsie navstevovat.Paci sa mi ako si tu pomahate.pekne dni prajem

lencok1

Jasne Milosko taketo veci su niekedy pri nasich stavov banalne, ja pisem ako rychlik a ked si to niekedy po sebe precitam, zasmejem sa na sebe...
Milosko aj ja Ta mam rada...takze vsetci sa tu pekne lubme:)

lencok1

To mas pravdu Milosko a dik ze doprajes:), mam co dobiehat:))))...
Ale v tejto skvelej nalade sa s Vami aj tak podelim o moje pocity, dufam ze ma pochopite. Som bez tych liekov, je mi fajn a niekedy myslim nato, ze co ak...neviem, ci chapete co tym chcem povedat. Vy ste teraz na liekoch a mozno sa Vam od toho jednoduchsie odputava, ale ja som dlhsie po siedmich rokoch uplne bez, cize je to taka zvlastna siuacia. Ja si nechcem nic privolat, ale viete ten mozog potvorak, si tak dobre pamata a snazim sa ho oblafnut sem tam, ale tie myslienky mi prichadzaju same od seba...
To je ako aj ten mechanizmus so spankom. Kedysi som dlhsie nemohla spavat a zrazu sa mi aj spat dalo a uz uz som zaspavala a ja som si spomenula nato ze spavat nemozem a same sa to stoplo, treba s nim totalne vybabrat...
Dalsia vec snazim sa cez den vselico robit, ale stale to nie je praca ako ma byt, cize aj ten nastup do prace, aj ta zodpovednost mi "mozu" zviazat myslenie...rano treba vstavat kazdy den, co ak nebudem spat, budem unavena, potom ma PP sancu na navrat...
TOTO VSETKO SU LEN MOJE POCITY A MYSLIENKY. S LIEKMI SOM O NICH ANI NEVEDELA, ALE TOTO JE INA SITUACIA. AJ TERAZ SOM OK, PISEM TO V KLUDE...aj vy ked raz budete bez liekov sa tymto otazkam nevyhnete, urcite si spomeniete na tie hrozne obdobia a budete sa s nimi musiet konfrontovat. Myslim, ze to zvladam obstojne a zatial mam nadhlad, ale som rada, ze to mozem hodit sem, aj to ma trosku oslobodi. Neberte to ako nejake stazovanie sa,skor naopak