Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

alexx_le

Ahojte, tu som. to pre tých ktorí neveria, že existujem:) zastavujem sa tu sporadicky-tak každý druhý až tretí den, resp. ak mám niečo čím chcem prispieť. a Alexander je skvelé meno, takže vrele odporúčam :D

sunnie

caute, len som vas chcela pozdravit,este furt som chora takze nic moc ale uz som aspon schopna sa vyhrabat z postele, tak som si nasla doma nejake aktivity....
Alex je pekne meno, sme sa s manzelom davnejsie zhodli ze keby sme mali syna volal by sa Alex alebo David, len sa uz toto meno dost rozsirilo a Alexov hufne pribuda, tak neviem neviem.

monika9

tani uz je lepsie......stale sa mi este chce dost spat ale uz je to fakt podstatne lepsie.....vybavujem muzovi aby robil spravcu rezidencie kde teraz byvame....uvidime ze jak to dopadne....

monika9

ja ked musim tak si proste lahnem a ked mam dost energie tak daco robim.....mala by som si vlasky umyt a este aj zafarbit,jaj toto sa mi nechce......

monika9

chodim sem uz pomenej,mala som dost roboty okolo domu a este mi bolo strasne zle......dneska som dlho varila,nieco nove tak uvidim ze ci to bude chutit....idem este podlahy umyt,havko ich uz pekne zaspinil ale nastastie rychlo schnu vdaka podlahovemu kureniu