Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
len ALEX. Alexander mi pripomina toho mysiaka zo vcely Maje sorry :)
caute, len som vas chcela pozdravit,este furt som chora takze nic moc ale uz som aspon schopna sa vyhrabat z postele, tak som si nasla doma nejake aktivity....
Alex je pekne meno, sme sa s manzelom davnejsie zhodli ze keby sme mali syna volal by sa Alex alebo David, len sa uz toto meno dost rozsirilo a Alexov hufne pribuda, tak neviem neviem.
tani uz je lepsie......stale sa mi este chce dost spat ale uz je to fakt podstatne lepsie.....vybavujem muzovi aby robil spravcu rezidencie kde teraz byvame....uvidime ze jak to dopadne....
ja ked musim tak si proste lahnem a ked mam dost energie tak daco robim.....mala by som si vlasky umyt a este aj zafarbit,jaj toto sa mi nechce......
Monika takže už ti je lepšie hej? postupne ti to prešlo?
Miloško dnes tu nebol, lebo ho plne zamestnávam :)to len ženy stíhajú viac vecí naraz :)
milosko ja rada upratujem,teda ked vladzem...aj rada varim len nenavidim zehlenie,ostatne je v pohode.....
chodim sem uz pomenej,mala som dost roboty okolo domu a este mi bolo strasne zle......dneska som dlho varila,nieco nove tak uvidim ze ci to bude chutit....idem este podlahy umyt,havko ich uz pekne zaspinil ale nastastie rychlo schnu vdaka podlahovemu kureniu