Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo/táňa

ADULIK to za čo sa nám tu ospravedlňuješ? Máš sa zle, tak nám to povedz, ja to chcem vedieť. A iste nie si jediná, to iste nie. Drž sa a píš prosím ťa

misiak

lencok nemyslel som to tak.
pecen vela vydrzi :)
ale lieky sa vstrebavaju a tym zatazuju pecen a s alkoholom je to este intenzivnejsie.takze pecen je viac zatazena.urcite sa nerozpadne :)
ked je clovek na zaciatku liecby a chce si vypit to neodporucam lebo nemusi vediet ovladnut pocity a moze to skoncit zle napr.samovrazdou.
ale ak sa clovek uz lieci dlhodobejsie a citi sa v celku dobre tak ho par poharikov urcite nezabije.
ja osobne ked si vypijem tak sa necitim moc dobre preto ked idem na pivko tak sa snazim pit tak aby som ho necitil v hlave.napr 3 piva.viac nie.
ale to ma neberte ako priklad :)
najlepsie vobec nepit ale ja len tak testujem :D

adulik

Ahoje vsetci, Katky vsetko naj...vam prajem...inac asi mne jedinej je nanic, chodimna injekcie, beriem cipralex, dala som aj rivotil...nechapem to, no pracujem, ale nechcem vas tu tym obtazovat...som rada, ze vam je fajn, tesim sa s vami...mozno to bude tym, ze mam tyzden pred "m"...neviem, no nevadi ideme dalej,zdravim vas vsetkych...este raz prepacte za ten moj pesimizmus...aese, zdravim novych ludi, Sasenu, Nikus...Milosko rymuj dalej...

ooo/táňa

No s alkoholom to funguje tak, že alkohol okamžite pôsobí na náladu a rozpúšťa úzkosti a depresie, ale následný prepad je ešte hlbší ako predtým... u žien to je ešte intenzívnejšie

misiak

nikus mne nic :)
vcera som mal par piv a aj predtym som si parkrat dal.mne doktorka povedala ze okrem poskodenia pecene nema na ucinok lieku ziadny vplyv.
ale asi zalezi aj od toho ake ad beries.:)
kludne si daj ale neprezen to :)
ozrat na mol som sa este neskusal :)

nikuš

Ahojte,nasla som toto forum, tak by som sa Vas chcela na nieco opytat. Zaujimalo by ma, co pocas liecby antidepresivami sposobuje uzitie alkoholu, dakujem.

ooo/táňa

KATKY tu máme dve, tak dievčatká všetko naj... ale veď vám mail napíšem radšej, keď sem nechodíte... :)

misiak

jasne darceky nakupene :D
ja a mnzelka si kupujeme vsetko co chceme cely rok tak si potom na vianoce zakazujeme kupovat si nieco :) iba nejaku malickost.keby niekto kupil nieco velke hned by bola hadka :)ale teraz si objednala manzelka sadu bubnov a gytaru na konzolu wii tak bude mat darcek :) ja mam k vianociam iphone a je vybavene :)
som rad ze sa mate dobre(resp lepsie).
ja som dnes ľ.den v praci a mam svalovicu a vcera som tam nejako ochorel(stale kaslem,ale asi by ma zabili keby som isiel na marodku ked som bol doma skoro 3 mesiace :D)
dnes uz nebola taka psychicka pohodicka lebo ma zacali napadat myslieky ktore nechcem ale zacal som nieco robit a hned boli prec.smejem sa bavim sa bavi ma zivot ale ako keby som chcel resp ako keby mi chybali tie stavy co predtym.neviem si to vysvetlit :) vcera po robote som bol na pive bavil som sa bola sranda,ale niekedy ma na padne myslienka typu ze vsetko je len stereotyp a naco som tu vlastne a je koniec radosti.a potom tu myslienku musim zahnat.nieje lepsie si ju neprivolat?ale mi ludia sme taky.
citim sa fajn ked viem ze to v robote zvladam a ze dokazem uzivit rodinu aj seba,lebo som sa bal ako to budem zvladat a zistil som vlastne ze nieje co zvladat.fyzicky som uplne fit citim sa perfektne a psychicky tiez ked chcem.
takze vsetkym pekny vecer drzte sa bavte sa mnozte sa a hlavne netrapte sa :)
lebo za kazde trapenie si moze clovek sam.
vzdy si spomeniem na slova doktorky
toto su tvoje najkrajsie roky a je nezmysel trapit sa bez dovodu a v buducnosti to budes lutovat ze ako si sa mohol tak bezdovodne trapit :)
je zlata.zevraj ma pacienta co ma uplne identicke problemy.nachlp to iste.tiez rovnaka povaha ako ja a rozhodol sa ze bude bezdovodne nestastny :)
niekedy sa nad tym musim zasmiat :)

zuzana12345

ahojko všetkým v prvom rade prajem našej Katuške všetko naj naj naj k maninám.No dnes je to tu samá chvála ani mi to tu nepripadá ako na fóre úzkosť ,skôr len na takom obyčajnom pokeci.Vidím že sa každému polepšilo a všetci sršia optimizmom,to asi ten predvianočný čas.Ozaj už nakupujete darčeky?