Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
aj ja som sa zo zaciatku bala brat ad ale to co mam ja je sice ad-cko ale nie take ako napr.rivotril,toto je na inej baze....myslim ze sa nemas coho bat,aj na mojich su napisane pripadne vedlajsie ucinky a ja nemam ani jeden z nich teda zatial....toho by som sa neobavala aj na paralene su napisane vedlajsie ucinky a to si ani nevsimame...
caute,teraz som vstala,vcera mi bololepsie ako dneska.....Ano Alex je pekne meno ale my sme sa uz dohodli na Patrikovi predbezne......uz aj svokra by bola rada keby sme mali pre nu vnucatko,aspon by dosla k nam na par mesiacov...Zatial mame hava,to je nase male dieta,myslim ze je dost rozmaznany...a u susedov nam robi radost bernardin....Uz nesnezi u nas ale je kosa.....Sefovci sa k nam chystaju na navstevu tak budem vyvarat madarsky gulasek a strudlu som sa rozhodla.....
Dievčatá, dnes mi doktorka predpísala AD Mirzaten, užíva ho niekto, alebo užíval ho niekto? Ja sa bojím ho užíť, lebo keď som si prečítala príb.leták, tak ma hneď chytila panika. Ak niekto niečo vie bližšie, prosím Vás napíšte.Na šla som 2 príspevky,ale také dosť strohé, či niekto z Vás nevie viac.
dasena: kde si? dlho som ta nevidela :)
ah ospravedlnujem sa ze je som poslala dvakrat to iste ale nejak vypadla stranka a zblblo mi to :(
ahojte vsetci, Katky dakuju za gratulacie! :) ja sa mam celkom ok, paniku celkov ovladam (nie ona mna :D ) a vcera som od priatela dostala krasny darcek, ruzu, take tie super bonbony co sa kupuju na vahu a taku krasnu knizocku v ktorej su same fotky steniatok a k tomu vselijake vyroky o psikoch :) to preto lebo mam strasne rada psicky :) a vecer sme si boli sadnut vonku s priatelovymi kamaratmi, bolo fajn, prvykrat v zivote som vypila pohar piva :D :D nemozem povedat ze by mi to extra chutilo ale bolo to nudzove riesenie kedze nemali sprite (zvyknem si obcas dat radler co je vlastne pivo+sprite, aspon to nie je take horke :)) a este jedna vec - neurol som nemala uz viac ako mesiac a uz si ho ani davat nemienim pretoze je to hlupost. ten benosen si nedavam, tiez to bola blbost :D ostala som max. pri magneziu alebo magne b6, ale to tiez len tak ze jedno magnezium a jedno magne b6 za den alebo niekedy ani to nie. zistila som ze to viem prekonat sama. da sa to. len si musi clovek verit. aj vcera a predvcerom sa na mna zacali trochu valit rozne pocity hnusne a tak ale kedze uz mam nadhlad, tak som to vedela pekne zastavit.. najdolezitejsie (teda aspon u mna) je nezacat panikarit a hned rozmyslat ze ake je to hrozne ze citim to a ono a ze co ked sa mi to zase nejak hrozne vracia alebo podobne. akonahle prestanete tym myslienkam a pocitom prikladat vaznost, tak sa prestanu citit "dolezito" a nemaju nad vami moc. prajem vam krasny den, v BA padal doteraz sniezik, ja mam strasne rada sneh, velmi by som sa tesila keby ho napadla taka poriadna kopa :))
ahojte vsetci, Katky dakuju za gratulacie! :) ja sa mam celkom ok, paniku celkov ovladam (nie ona mna :D ) a vcera som od priatela dostala krasny darcek, ruzu, take tie super bonbony co sa kupuju na vahu a taku krasnu knizocku v ktorej su same fotky steniatok a k tomu vselijake vyroky o psikoch :) to preto lebo mam strasne rada psicky :) a vecer sme si boli sadnut vonku s priatelovymi kamaratmi, bolo fajn, prvykrat v zivote som vypila pohar piva :D :D nemozem povedat ze by mi to extra chutilo ale bolo to nudzove riesenie kedze nemali sprite (zvyknem si obcas dat radler co je vlastne pivo+sprite, aspon to nie je take horke :)) a este jedna vec - neurol som nemala uz viac ako mesiac a uz si ho ani davat nemienim pretoze je to hlupost. ten benosen si nedavam, tiez to bola blbost :D ostala som max. pri magneziu alebo magne b6, ale to tiez len tak ze jedno magnezium a jedno magne b6 za den alebo niekedy ani to nie. zistila som ze to viem prekonat sama. da sa to. len si musi clovek verit. aj vcera a predvcerom sa na mna zacali trochu valit rozne pocity hnusne a tak ale kedze uz mam nadhlad, tak som to vedela pekne zastavit.. najdolezitejsie (teda aspon u mna) je nezacat panikarit a hned rozmyslat ze ake je to hrozne ze citim to a ono a ze co ked sa mi to zase nejak hrozne vracia alebo podobne. akonahle prestanete tym myslienkam a pocitom prikladat vaznost, tak sa prestanu citit "dolezito" a nemaju nad vami moc. prajem vam krasny den, v BA padal doteraz sniezik, ja mam strasne rada sneh, velmi by som sa tesila keby ho napadla taka poriadna kopa :))
A zaza som urobila tolko chyb, ze odteraz to zacnem po sebe citat, kym poslem a spomalim:)( no to som sama zvedava)...
Takze kraaaaaasne ranko, mam Vas vsetkych rada a posielam objatia!
A este jedna info. Bola som s tym muzom, co som Vam ho spominala, na kave. Velmi uprene na mna hladel a mne z toho prislo tak zle, ze som menila farby ako chameleon a spustil sa mi nejaky zvlastny druh uzkosti. Museli sme odtial odist a povedala som mu take veci, ktore som vobec nechcela. Nemozem zato, s tymto mam odjakziva problem, ked sa stale na mna niekto diva, obzera si ma. Uplne som citila jeho oci vsade kde sa dalo. No vcera to akosi nevyslo, nebola som vo svojej kozi...
Ahojte! Este sa pripajam k gratulacii k memninkam nasi Katuskam:)...
Co sa tyka toho alkoholu je mi to jasne, mne moja psychiatricka este kedysi na zaciatku( co je davno) povedala, ze jeden pohar vonka sem tam mi neuskodi. Len aby to nebolo pravidlo.
Este k alkoholu, faktom je, ze po jeho pouziti sa zvysuje hladina dopaminu v mozgu a preto s clovek dostava do stavu nejakeho "nerealna", je mu lahsie, vsetko sa mu zda fajn, az do urcitej chvile, preto ked si viac vypije clovek s PP alebo ludia co maju schizu, zacne potom sodoma gomora, hlavne pre chizofrenikov to je zabijak, ktori pravete uzivaju lieky na znizenie dopaminu.
Takze s alkoholom opatrne!