Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Milosko tak on moze byt len v zaludku:), do mozgu ti nepojde...
Neviem ja som rada, ze viem co mi je a ze ked to vyliecim bude este lepsie, som bez AD, co mi este chyba, dat naporiadok tento stav a ja blba som si myslela, ze to je mojou psychikou. No neviem Milosko nepodcenuj ani svoje fyzicno:)
Dobre ranko Vam vsetkym...zasa som o cosi mudrejsia...Casto som byvala unavena, slaba, mavala teplotu, depky,sem tam kozne problemy, ved to viete a vcera mi zistili niekokolko nasobne zvyseneneho helicobactera pylori v zaludku, nelieceneho poriadne dlho. Nikto nikdy nepripustil opak, ze tazkosti zo psychikou mozem mat aj z fyzickeho problemu. A preto sa mi znova potvrdzuje veta: V zdravom tele zdravy duch. Toto ma na svedomi jedna skvela lekarka, ktora mi povedala, ze teplota nemusi byt len zo psychiky. Casto to lekari zvalia na nu, vacsinou ide o skryty zapal, ktory vase telo rozhadze aj psychicky a vlastne cele, srdce, krvny obeh, teda pulz aj tlak...no vidite co som sa ja nakoniec dozvedela.
PEKNE RANKO
Dobré ránko :) Dada tešííím sa, že ťa znovu vidím. No a tak si sa do tej práce ponáhľala z péenky... Ja trochu lepšie, hoci dnes... no ale to sa spraví. A ty tiež lepšie, však? Píš nám zase viac :)
Dobre ranko. Aby nahodou nedoslo k nedorozumeniu, ja som sosi a asi sa niekomu pacil moj nick, tak si ho trochu upravil. Misiak v pohode. Zelam vam pekny uzkostami neruseny vikend.
Sa z OOO a Milosa M nepos* Hlavne MM sa predviedol na fore a vy ho tu mate za uzasneho.
Aha, niekedy mi o ňom porozprávaš :D
No Miloš to tu roztočil :) Ja som mala taký trochu náročný deň na predýchavanie a tak, ale dobré to je v podstate, ide to :) Miško aký párik si to spomínal? Zuzka zdravím ťa :)