Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
no ahojte Milosi,Zuzik,Tanulik.tak som tu opat.ako sa mi mate?ja som dnes taka dorobena ako kon.vcera som bola na zabijacke,tak dnes som robila zameskane,co robievam v sobotu,takze prala,upratovala atd.ako mi je?bolo aj horsie ale snazim sa zvladnut kazdu situaciu najlepsie ako len viem.vite ako to chodi:raz sme hore,a raz dolu.ale pevne verim ze sa to casom da nam vsetkym do tych spravnych kolaji,a budeme fungovat ako pred tym.Milosi ty si uz tak sa mi zda optimista a rozdavas tu dobru naladu a to sa mi paci.len nech aj ked krocik po krociku sa nam ta psychika zlepsuje.tak ze nam tu vsetkym drzim palce a hlavicky-makovicky hore.cim nas je tu viac,tym si mozme navzajom pomahat.takze hor sa do boja a zvitazit.majte sa krasne.
Zuzka a niekedy si so mnou aj súhlasila? :) Ja mám tento víkend úplne pozitívne myšlienky a pritom mi je fyzicky úplne otrasne... a nedá sa s tým skutočne spraviť veľa... teda ak to niekto vie, tak nech mi to povie... už som to mohla dávno mať vyriešené, keď to ide ľahko.
Katka, píšeš, že si fyzické príznaky zažila, tak prepáč, ale o to skôr sa prikláňam k názoru, že myšienky sú horšie, ked sú zlé a ťažšie sa snimi pracuje, ako s telom.
To, že nesúhlasím patrilo Táničke a Miškovi., nie tebe. Kým som príspevok dopísala, tak tam skočil Tvoj, Mohlo by to vypadať, že reagujem na teba, ale nie, to patrilo pred tvoj príspevok.
No, tentoraz nesúhlasím. Kto nezažil fyzické príznaky úzkosti si to môže myslieť, ako Katka, že je to ľahšie zvládnuteľné, ako zvládnuť negatívne myšlienky. Oboje sa dá naučiť a moje skúsenosti hovoria, že fyzické príznaky sa dajú zvládnuť ľahšie. Toto je však individuálne, ako všetko, tak načo sem vlastne píšem? Je to môj názor, to je všetko.
misiak neviem veru.. ked som v praci je aj mne dobre,vtedy mi je vyborne,lenze akonahle som v novom prostredi nejakom a nemam momentalne nieco stale na praci tak ma to chyta..s tymi fyzickymi priznakmi..no neviem,ja som si uz zazila odpadavacky,dychacky,buchanie srdca atd..nebolo to prijemne ale je to stale nic oproti tym hnusnym pocitom..ja neviem,proste kazdemu je asi to vlastne trapenie najhorsie..inak som prave na 8mom poschodi a vobec mi to nevadi,takze som spravila velky pokrok s tymto:)predtym som si nevedela predstavit ze by mi to nic nerobilo:)som na seba hrda :D pocuvaj misko,ty si ale davaj pozor nech nesklznes do toho alkoholoveho stereotypu..pamatam si ta tu este na zaciatku ako si hovoril ze ti to pivo asi z dlhodobeho hladiska neurobilo dobre,tak do toho nesklzni opat, sem tam je ok, ale aby sa to nestalo pravidlom;)a este jedna vec-aj fyzicke znaky sa daju ovplyvnit myslenim,jednoznacne ano.minimalne do velkej miery urcite ano.
Miško tak toto musím s tebou bezvýhradne súhlasiť :)
Ale ste sa rozpisali:), vsetkym prajem peknu nedelu
caute.
katka never tomu ze by si chcela mat radsej fyzicke problemy.to hovoris len teraz.ked ti je zle psychicky tak to dokazes zmenit myslenim ale ked pride cloveku zle fyzicky tak to nezmeni.
viem presne o com hovoris lebo ja mavam niekedy take presne take iste pocity ale tie pridu len ked sa nudim.ked som v praci tak mi je fajn :)
su to len pocity ktore odozenies prec.
tak vam zelam peknu nedelu vsetkym
hihi :) verim ze pride cas ked uz pisanie tak dlhych prispevkov nebudem potrebovat :) dnes bola taky kritickejsi den a potrebovala som sa vyrozpravat.. takze preto :) dobru noc aj tebe