Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Monika ty si farbíš tie vlasy nejako často :) O Alexovi mlčím ako hrob :)
Ahoj všetci!
Monika, veľmi dobre si spomínam, ako sme sa nezhodli, ale som sa ti aj ospravedlnila, to len aby vedeli tí, čo o tom nevedeli. Nebolo to na tejto téme, ale na depresii.
Podľa mňa je veľkou nevýhodou fóra, že nie vždy si rozumieme presne, lebo niekedy sa ozaj nedá napísať všetko, čo by bolo treba na pochopenie problému.
Ja však nemám problém s tým, že keď ma niekto opraví a ja to vyhodnotím, že som sa mýlila, tak mu povedať, sorry, máš pravdu.
Miloš, ty to vieš vždy tak pekne napísať, znovu s tebou súhlasím.
Buďte však pokojné dievčatá, nejdem vás tu otravovať svojimi presvedčeniami, naopak, chcem vám povedať, že nič nie je stopercentne isté, ani to, čo som napísala včera. Dnes nám chvíľu nešla el. tak som nemohla ísť na net hned ráno, tak som sa začítala znovu do mojej obľúbenej knihy. Dočítala som sa, že ani pozitíne myslenie, nie je celkom vhodné, ak skresľuje skutočnosť. Dôležitá je racionálna sebaanalýza a rozpoznanie iracionálneho myslenia.
Nie je to nič, čo by sa dalo vysvetliť tu na fóre. Preto nebudem o tom písať ani to rozoberať.
Ak máte záujem, skúste si prečítať Wayne Froggatt Šťastie je vaša voľba. Už so túto knihu niekde spomínala.
Z toho mi vychádza, že nie je dôvod sa hnevať, ani hádať, ani urážať sa. Môžem len odporučiť napríklad túto knihu, v dobrej viere, že niekomu pomôže.
Čo sa týka mojich názorov, ktoré tu prezentujem, sú len a len moje, vždy sa snažím napísať to tak. Preto ste si možno aj všimli, že často používam : "podľa mňa, podľa môjho názoru, skúseností, ja mám pocit, atď.." to je zámer, nie nejaké chválenie.
Prajem vám všetkým, nech sa vám darí čo najlepšie a pekný deň.
no ved aj ja si myslim ze musim rozhybat telo,som skoro stale doma tak som uz fakt zlenivela ale ja som aj predtym zvykla byt cez zimu doma a prespat jak ten medved a na jar som vykukla a mala vela energie....
citim sa taka unavena,neviem z coho....musim sa prebrat do zivota aj vlasy si zafarbit.....Tani a ty si s Alexom si zacala chodit ci len kamarati??to je ten o ktorom si pisala??
Monika a čo ti bolo zle či prečo si ležala vlastne?
Ránko :) Monika ja celkom pekný, aj keď teda dosť unavený. No nič, pondelok ráno, poďme niečo porobiť. Teda najskôr zacvičiť. Pekný deň všetkým, ALEX ozvi sa, keď prídeš :)ADULIK je zasa kde? Dúfam, že sa máš dobre moja.
bre ranko vsetkym....myslim ze aj ja som raz mala nezhodu so zuzkou,ale to je uz za nami.Aky ste mali vikend ludkovia?? No ja nic moc,cely som prelezela takmer a chuda muz aj okna na dome poumyval...zajtra by sme sa mali stretnut s riaditelkou domova ak muzovi daju volnovak nie tak v sobotu
Zuzka o kom to hovoríš prosím ťa?
Táni, ty si zvláštny prípad. :-)
Na teba všeobecne vyskúšané veci neplatia, už som si zvykla a preto si ani nedovolím ti radiť.
Iba jedna poznámočka, neviem si predstaviť čo ty považuješ za pozitívne myslenie, keď vždy, keď niekto napíše, že mu je fajn, máš poznámky typu, " to naozaj?" Asi sama neveríš, že sa z toho dostaneš. Viera je veľmi dôležitá, robí zázraky, teraz nemyslím vieru v boha, ale vieru ako takú, že sa niečo podarí, že svet a ľudia sú dobrí, že život je úžasný...
Ahojki Milosi.tak tebe chutia hurecky a klobasky.keby si blizsie aj by som ti priniesla.a inac ty si moja krvna skupina.aj ja milujem jar...neskutocne.ked to vsetko zacne pucat a aj mi zeny sme potom v takom rozkvete ako tie kvety.co ty na to?chcela by som mat trosku z toho tvojho optimizmu.nepozicias?ja som neni lakoma ja by som ti dala xixixi....