Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
chceme dietatko tak do tych 5-6 rokov,no to vies keby muselo chodit do skoly tak by mu ten tyzden rychlo ubehol v domove...ale starsie by sme moc nechceli,ja by som rada dake dievcatko a mozu byt aj dve kamaratky.....
ja zijem v zahranici ale ja si mozem poziadat o obcianstvo ale muz nemoze este.Ked si beries do pestunskej tak poberas nejake pridavky a podobne a to plati pre obcanov len,chapes.My sme tu brani ako cudzinci,nemame narok na dieta do pestunskej len na adopciu ale to zatial neuvazujeme.
ale ja nepochybujem ze si schopna sa o neho postarat, pisem len, ze mozno ludia co o umiesteni dietata rozhoduju to mozu vidiet rozne. tym ta ale nechcem odradit ani nic ine. ty zijes v zahranici alebo v SR len mas ine obcianstvo, a v tom je tiez problem?
sorry za chyby ale popritom varim...
sunni dik,ja si nemyslim ze by som sa z touto chorobou nevedela postarat o dieta a keby ma naozaj neviem co nebodaj chytilo tak je doma muz....nastalo si dietatko zrejme zobrat nemozeme,nesplname poziadavky,nemame obcianstvo a podobne....len na vikendy a prazdniny,sviatky...no urcite mu bude v domove potom smutno ale s tym nic nerobim,snazila by som sa aby sme hío nerozmaznavali darcekmi a tak...ale to vies ta volnost co za murmi domova nie je,vylety my s muzom radi chodievame na vylety...
pozeram ze poniektori sa nam tu nejako rozrandili :)
a este som ti chcela povedat ze nikdy nevies co z dietata vyrastie, ani z vlastneho. poznam pripady kde vyrastalo v stastnej a fin.zabezpecenej rodine a aj tak z neho vyrastol extra grazel a naopak aj dieta z decaku sa moze uchytit a byt z neho super clovek ale samozrejme ze to ma cele ovela tazsie.
monika to je pekne od teba ze takto myslis na deticky,ale tiez by som sa bala ako zareaguje keby som ho isla po tom vikende "vratit". ale apon tie vikedy by malo pekne. druha vec je ci ti ho daju a ci tvoja choroba nebude predsa len prekazka. kazdopadne ti drzim palce.
dneska tu nikto nie je?? tak vamprajem pekny vikend,konecne som sa aj nejako schopila a vyprala,poodkladala ciste pradlo a teraz varim....ale este stale je to na prd.....