Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

monika9

ale ja mam v karte uvedenu panicku uzkost aj to ze sa liecim u psychiatra na tuto chorobu.....Takto Tani vies ono by to bolo treba vyskusat,nemusi to vobec sediet tak jednej ci druhej strane,ja poznam velmi dobre styri rodiny co maju takto deti v tej jednej rodine som travila svoje dectvo,dospievanie a viem ake tazke je vychovavat take deti,napriek obrovskej snahe vyrastli z nich kriminalnici,narkomani,zlodeji,klamari teda nie zo vsetkych ale je to des.Takze tak je lepsie si nieco odskusat ako hned zobrat bez vahania do pestunskej,ak to bude fungovat tak je mozne aj urobit dalsi krok

ooo/táňa

MONIKA poviem ti ako je to na SR: nevyhnutné sú psychologické testy, bez toho ti nedajú dieťa ani na desať minút, potom lekárske potvrdenie - stačí od obvodného lekára, že si spôsobilá (čiže vôôôôbec nemusíš ty túto chorobu spomínať, nevidím na to najmenší dôvod), no a potom samozrejme tie materiálne podmienky, ale tie máte, takže to je ok. Ja som tiež polemizovala s touto myšlienkou, ale to ešte keď som bývala u rodičov a oni odmietli tie testy, inak by na to asi boli pristúpili, lenže ja ti neviem, či potom nie je pre tie deti ešte desivejšie vrátiť sa do toho domova. Robila som v detskom domove, takže viem o čom hovorím. Oni nechceli chodiť do rodín. Oni nechceli niekoho navštevovať, oni potrebovali aby niekto miloval. Stále, nielen cez víkendy. Ja si myslím, že mne by asi puklo srdce, kebyže musím to dieťa v nedeľu večer zbaliť a poslať znova do decáku, uf... takže mám na to dosť kontroverzný názor. Lebo ešte tu je otázka - je trochu lásky viac ako žiadna? Alebo je to ešte horšie, keď niekto lásku zažije a napriek tomu ju nemôže mať?

monika9

no ked poviem ze sa liecim u psychiatra tak to iste dobre vyznie.....su tam prisne parametre,pochybujem zeby tolerovali taku chorobu,vies beriem aj AD-cka,ja viem ze s touto chorobou sa da zit v pohode ale vysvetli to tomu co to nepozna......

alexx_le

Monika, moj názor je taký, že ak sa budú tieto veci pýtať asi je lepšie to povedať. myslím, že horšie by asi bolo ak by si to oni nejak dodatočne zistili. a toto si myslím nie je-z mojo pohladu- diagnoza, ktora by nejak branila starať sa o dieťa. moja mama nás dvoch bratov vychovala aj ked tým trpela, a nemám pocit, že som bol o niečo ukrátený. hlavu hore:)

monika9

ja som uz raz zasponzorovala decky domov a dlhodobo som nosila saty a ine veci detom co boli v pestunskej starostlivosti,povodne som chcela pestunsku starostlivost ale to je pomaly jak adopcia,tolko podmienok treba splnat ze hadam ani bezna rodina tolko nesplna....Som zvedava ze ako my dopadneme,ci vobec nam daju nejake to dietatko na vikendy....boli by sme radi....len neviem ci spomenut pri pohovore moju chorobu??

alexx_le

monika, to je krásne, čo pre tie deti chcete urobiť. držím palce aby to vyšlo:)
Táni, ááááááááá. To je odpoved na tvoj budíček :D tak sladučko som si lehnil. no ale čo by som pre teba neurobil. idem cvičiť. pekné ránko všetkým

monika9

no vsetky deti nie,na to nemame financie,len jedno max.dve deti ktore by k nam mohli chodit na vikendy,prazdniny,sviatky,este musime absolvovat pohovor a tak,ani neviem ci splname poziadavky,nie je to take jednoduche......

ooo/táňa

Bré ránko :) Monika ide do decáku potešiť deti? Ja som bola brutál unavená včera, ale aj tak som šla spať až o polnoci... ale už je nový deň, slnko svieti, takže úsmev a ideme na to :) Alex dúfam, že ťa netreba zase budiť :) Alebo radšej idem :-D

monika9

bre ranko vsetkym.......tak nejako mi rychlo ubehol tyzden,musim sa priznat ze som bola leniva tieto dni a tekmer nic som nerobila,vcera ma zase chytila uzkost asi tak na dve hodiny....Ozaj napisali mi z toho decaku ze sa tesia na navstevu tak uvidime.......

alexx_le

s tatranskym cajom mam svoje skusenosti,a to nie bohvieake :D najviac mi zatial chutil tatransky vietor-take modre. tanicka nie je z BA, a stretko bolo na dobre utajenom mieste. dúfam, že v zajtrajšom bulvári to nebudú moc rozmazávať :D Tani, jasne, už som napapaný:)