Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

misiak

zuzanka dakujem :) nemam preco sa s tebou hadat :)
sosi myslis ze ja sem chodim len tak?aby som druhym napisal ze treba motivaciu?
myslim ze kazdy v tejto teme si presiel peklom.niekto to uz ma za sebou a chodi sem aby povzbudil druhych a niekto sem chodi lebo mu nieje dobre a chce si pokecat.tiez som sa nevedel vymotat z bludneho kruhu a povazoval som to za vecnost co bol omyl.
tak si nemysli ze som len nejaky mudrlant :)
pekny piatkovy vecer vsetkym zelam

zuzanka65

Mišiačik, ja som veľmi rada, že si to vysvetlil bez zbytočných emócií. Konečne sme sa raz nepohádali. To asi znamená, že ti je ozaj dobre, gratulujem.

zuzanka65

Ok, chápem, v tomto máš podľa mňa pravdu. Toto je ozaj hlúpa otázka, dievčinka, že načo sa učíš. Keď si už zašla tak ďaleko, že máš takéto otázky, ja by som povedala, že je najvyšší čas začať SF riešiť, tada zájsť s tým k lekárovi. Môže ti to len pomôcť.

sosi

Misiak, nehovor tu prosim ta o motivacii, ked nevies o com to je. Su to take stavy, ktore s rozumom neprekonas. Taketo rady moze davat iba ten, kto to nikdy nezazil, tym ta nechcem urazat, ale tiez sa s tym snazim bojovat, ale len pozitivny pristup urcite nestaci.

misiak

lenze dievcinka sa nelieci.
myslel som pristup k zivotu.
nemoze predsa napisat naco sa ucim ked nic nedosiahnem.treba zmenit pristup.preco by si nic nedokazala?
o tom hovorim

zuzanka65

Mišiak, to nie je o prístupe, to je choroba. Ty s týmto problém nemáš, pokiaľ viem. Toto sa jednoducho prekonať nedá, to sa treba naučiť zvládať.
Ja by som odporučila nejakú literatúru, napríklad Wayne Froggatt Šťastie je vaša voľba. No neviem, či to bude stačiť, viem, že SF je diagnóza, ľudia užívajú aj lieky a chodia na psychoterapiu. Dievčinka, liečiš sa?

dievcinka

ach ludia mam strasny problem. Nemozem chodit ani na rande pre tu debilnu SF. Nezniesla by som skumavy pohlad na mna... To by ma asi zabilo... nedokazala by som sa napit a ani poriadne pozerat tomu druhemu do oci... som blazon, aloner, ktory stale len trci doma a uci sa. Neviem naco to vlastne robim, aj tak s takou povahou-chorobou nikde neprerazim :(