Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo/táňa

ADULIK moja zlatá, stále sa nemáš dobre? Ja nechápem ako ty funguješ v tej škole... lebo mne keď je zle, tak nefungujem ani doma a v práci to je nemysliteľné... akože klobúk dolu pred tebou... No a medzi mnou a Alexom je toho veľmi veľa myslím :) Toľko na dnes... Dobrú noc

adulik

Ahojte vsetci...no vidim, ze sa tu pusinkovalo, som rada, ze ste ok, TANICKA , co je to medzi tebou a ALEXXOM,hm,hm,hm?? nepriznate sa anijeden? Inac LENKA, MILOSKO, dakujem za dalsie tipy na knihy, rada si ich precitam...inac, citavamm vas tu kazdy dnik, len normalne nestiham...cez vikend som bola doma u rodicov, bola pohodka, ale dnes mi je nanic...mam v sebe uz dva rivotrily, rano, vecer, medzitym ta injekcia apaurinu, ale nejako to nevykryvam...no,dievcata, mam pred "M", tak to bude zrejme tym, inac bola som v praci, fungovala som, len ma stve, ze pod liekmi,no nic, raz sme hore, inokedy dole, ale su ludi, ktori tomaju v zivote urcite tazsie, takze hlavu hore...to bol zasa monolog o tom, ako je mi zle, prepacte mi...prajem dobru nocku, zdravim vsetkych...

lencok1

milosko no commnent, ved ja som akutny pripad podla mojho obvodneho, ale v nemocnici maju pokazeny pristroj a este su tu dva, vsade sa caka vyse stvrt roka, ja to mam zatial potvrdene len z krvi, ale doktorka mi chce urobit yj vystrenie s hadickou, az potom lieky...a idem az pod sviatkoch, mozno 22.decem., este mam zavolat

lencok1

joooj ja by som brala dobru naladu, ja mam znova take krce v zaludku, ze si to mozem rovno hodit:), ale davam k tomu smeja, aby som nebola moc depresivna:)...no neni to nic prijemne, ale musim si pockat, kym ma zoberu

misiak

sunnie to som rad ze ti je lepsie.co som ti hovoril :)
mne tiez je lepsie aj ked obcas ma napadne blba myslienka :)
ale najako sa s nou dohodnem :)
najviac sa bojim samovrazednych myslienok.
ani nie samovrazednych ale take obavy ze co ak sa budem chciet zabit lebo to nebudem vediet vydrzat.
mal niekto take pocity niekedy?
ale potom si poviem ze ci som normalny a prejde to :)

sunnie

caute len som sem tak rychlo nakukla, bo nemam cas. uz som znova v jednom kolotoci aj v praci. inak mi je uplne super lebo hnusna viroza presla a kvoli tomu som dobre 2 tyzdne ani AD nemohla brat, ale nemam pocit zhorsenia. alebo ma chyta maniodepresia, ze som teraz taka natesena :)
K predchadzajucim prispevkom:
AD v mojom pripade mierne otupuju emocie aj chut na sex (taka smola pre moj zastup ctitelov xixi :)
tiez si myslim ze vzdelanejsi ludia sa viac zaoberaju problemami a tym si vytvariaju viac svojich (vlastna skusenost).
VS inteligenciu nikomu nezaruci ale je velmi potrebna ked to chces niekam dalej dotiahnut pretoze poziadavky na ludi su dnes v praci velmi vysoke, tak je super ked ju mas, ale vies sa aj v zivote presadit (asertivita?).

monnika

mam take zvlastne stavy ze bud cela strpnem alebo eln polovica mojej prvej ruky...stalo sa mi to us niekolko krat a v nemocnici mi powedali ze nevedia zistit z coho to mam poradte mi prosim vas niekto...cim to moze byt?

lea

ja mám taký problém, že keď mám ísť k zubárovi je mi zle, veľmi sa bojím, kúpil so msi niečo na úzkosť v lekárni ale nepomáha mi to, nebolo by možné ísť k psychiatrovi ? ale bo nejaké lieky na ukľudnenie ?