Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Lenka skús sa upokojiť a nerozčuľovať sa nad tými vyšetreniami, lebo si to psychicky zhoršuješ. Musím teraz súhlasiť so Zuzkou
Dufam vy holubkovia:), dakujem...
Ale je to velmi neprijemne...a najviac ma mrzi, ze tieto problemy mam snad uz styri roky a vzdy som sa myslela, ze to je psychika a tam na dne zaludka si kvasi akysi bacter sviniar,ale to je take zvlastne, ze clovek musi cakat, kym mu neurobia vysetrenie hadickou a az potom liecba:(...jasne ze vydrzim,ked som vydrzala doteraz, ale vcera a dnes mam take krce, ze sa na nic nezmozem
Lenka, neskúšala si niečo, čo ti poradili na inej téme? Zaregistrovala som ťa niekde, kde si sa pýtala na toho helikobaktera. Aspoň dáke bylinky.
A musíš čakať na to vyšetrenie, nedalo by sa ísť za doktorom skôr a nasadiť lieky aj bez gastro vyšetrenia?
Len pokoj, asi sa viac stresuješ z toho, že musíš čakať na to vyšetrenie a potom ti je horšie.
Lenka tak ak si vydržala doteraz, tak ešte vydrž, veď keď už vieš, čo ti je, tak to je super, to by ťa malo držať nad tým dnom riadne vysoko :) skús to zobrať tak, že sa blíži odstránenie tvojich problémov... veď už si toho toľko vydržala
ahojte, vonku je dnes tak krasne a ja som na uplnom dne, momentalne ma ten zivot serenka, nemam depresie, ale bosleti a to nepridava na pohode, konecne viem co mi je a nic z toho
ale oslovil si ma tak prvýkrát miloško... lebo ma oslovuješ tánIČka a vtedy si napísal tanČIka :) vidíš už ten rozdiel? :D No ja som mala taký prudký rozbeh z rána, že už ani nevládzem :)
Ako si ma pekne oslovil, že tančika :) Tak je to dobre, keď ti je dobre. Ja idem prekonať únavu upratovaním, je tu hroznýýý bordel :) vôbec nemám kedy upratovať, zaujímavé :)
Ránko, tak Miloš ty si fakt toho veľa nenaspal... ja som sa až pred chvíľou vykotúľala z postieľky :) takže dnes to bude vtipné... tak ideme na to, sprcha, cvičenie, raňajky atď atď... :)
určite niečo so sexom... :) či?