Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
vies milosko ja to mam vystudovane a ty nastudovane v tom velky rozdiel nie je tak v com je problem?? hm,ten plac no ja som dlho nevedela plakat ani na pohrebe mojich rodicov a podobne...
No vidis aj ja som to prednedavnom pisala o tom spanku, to je jeden z nasich blbych spustacov...
Milosko ked som bola v PK, v jedalni bolo boxeristicke vrece, kto chcel isiel ho poriadne vytrepat, vonku sme chodili do lesa a kazdy sa musel poriadne vykricat, doslovne vyzjapat...mne doma to vrece tiez chyba, skvela vec
hmm, inak ten plac, to je fakt dobra vec, ja som nevedela plakat od svojej 18tky a potom pred dvoma rokmi prisiel zlom a odvtedy placem skoro kazdy den, mozno vam to pride smiesne, ale ja to asi dobieham(mohli by ste sa v tom kupat) a uz nie som na AD, vsetko to zle, ide so mna von aj tymto sposobom, niekto to dokaze sportom, niekto placom, niekto ma nato uplne iny recept...
Miloš, dávnejšie som spomínal ako som to robil ja, ked na mna prišli horšie chvíle. zavrel som sa do izby a pustil si do sluchadiel pesničky, ktoré nenechajú jedno oko suché, alebo som si niečo také pozrel. fakt sa mi vtedy ulavilo. ale prišiel som na to až po čase, konkretne po jednom konflikte, kedy som sa hrozne rozculil a rozplakal. ak chceš skús to, dúfam že to pomože
uz z nazvu krizovy vyplyva ze som studovala krizy a neboli to krizy len ekonomicke ako by ste si mysleli praveze boli aj psychickeho charakteru,takze malo mi todozivota pomoct nie?? takze tak tani snad uz rozumies teraz.aj uzkost sa radi do stavu krizoveho.
opr.:alebo sa vykric...
A Milos do toho, len si poplac a poriadne nahlas!!!alebo nieco bachni o zem, co tam po tanieri, ale sa vykric, ono to robi zazraky, vedela by som o tom aj viac napisat, ale...
Inak niekedy je lepsie si ten lexautin bachnut, ako sa dostat tam kam nechceme,raz za cas tym myslim...ja si myslim, ze vsetko nam sposobuje nasa zla emocionalita, je to jednoducho tak...cloveku je tazko, ked si spomenie na niektore veci z minulosti, vtedy vyplavaju na povrch emocie, to uz nie je o myslienkach. Ako som pisala nie myslienky( aj tie), ale hlavne nase emocie zohravaju najdolezitejsiu ulohu pri tomto vsetkom!
Miloš akože na lexaurine? Takže s tým pozitívnym myslením je predsa len nie je také zázračné...