Úzkosť

lencok1

Dakujem Vam baby, jasne ze ja bojovat budem do sameho "konca"...trochu ma mrzi, ze som niekedy mrzuta na mojich blizkych...ked oni sa mi snazia pomoct,ale niekedy potrebujem klud a byt sama...
Moji rodicia ma chcu taku, aka som bola predtym, pohodacka, silna a fakt ze som sa drzala. Aj teraz sa snazim, ale moje celodenne aktivity su obmedzene.

lencok1

Inak dnes mi to tu akosi blbne, som si ista, ze prispevok, co je 11:43 som pisala skor ako ten 11: 41 :)...a teraz je tam dokonca este raz 11:48...tu sa deju ine veci:)

zuzanka65

Chápem a verím, že si kľudná, ale ten stres tu určite je, už len z toho, ako ťa vytočili s tým vyšetrením, na ktoré musíš podľa mňa tak dlho čakať. Je to určite prepojené, psychika-telo, to bez debaty. Aj ja mám už dva roky zvýšenú sedimentáciu aj po vybratí dvoch druhov antibiotík, len neviem, kde ten zápal v tale mám a potom sa čudujem, že psychika skáče.
Drž sa, Lenka.

ooo/táňa

Tak ten reset by sa nám hodil viacerým myslím :) mne určite... ale hlavu hore, vieme, že budú aj lepšie dni

lencok1

Niekedy by som najradsej bola, keby mi niekto zresetoval moj mozog a ja som zabudla...dufam, ze neposobim na Vas dnes prilis depresivne, musim si nejako ulavit...tak pekny dnik Vam vsetkym

lencok1

Myslim ze som ako to pokojna, samozrejme ze stres nepridava,snazim sa to ustat, ale svojmu zaludku rozkazat neviem, snazim sa to vydrzat a mysliet aj na pekne veci

lencok1

Zuzanka ja uzivam aj to GSE, ale nesmierne by sa mi ulavilo, keby som sa mohla konecne dobre najest a nebolo by mi zle...napisem sa caju a uz aj z toho mam tazkosti...vies, ja som to vsetko pripisovala len a len mojej psychike, ale nebolo tomu tak. Ako viete bola som aj v Pezinku, pretoze jedno obdobie som sa mala velmi zle a dnes je nad slnko jasne, ze na 99% je tomu na pricine ten zaludok. Ani tam to nechceli pochopit, stale som mala teplotu a zvalovali to na moju psychiku, ale ja som citila, ze nieco nie je v poriadku a je to vnutorny problem. Na jednej strane mi odlahlo, co mi to vlastne je, na druhej strane som smutna, ze som sa tolko natrapila a nikto nato doteraz neprisiel.