Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok1

Zuzanka aj na Teba mi neda nereagovat, lebo moze to byt aj liekmi, AD potlacaju emocie, city, prezivanie, preto ma niekto problem aj so vzrusenim sa, je akoby citovo oplosteny, tak to veru je! Bavili sme sa o tom s jednou kamoskou a ta mi povedala, ze aj ked si predstavi, ze jej zomru najblizsi, nic jej to nerobi, ale to moze byt aj diagnoza aj lieky...
pokial viem milosko so sexom problemy nema, aspon co spominal, ja som toto pocitovala pri zolofte, pri ixeli to bolo ok, teraz bez to je najlepsie!

zuzanka65

Miloško, ja som nemohla plakať, keď som užívala seroxat. Pozerala som film, pri ktorom by som normálne plakala a nič. Bolo mi to aj čudné, aj mi to bolo ľúto. Aj som chcela plakať, ale nešlo to. A nie len pri filme.
Ja len tak, že ak hľadáš príčinu, či to nemôže byť aj u teba liekmi.
Inak, super diskusia. Kým som bola preč, zapísali ste päť strán.
Určite tu nik nikomu knihy nevnucuje, kto chce nech číta, kto nechce, nemusí.
Lenka, vďaka za tip, pozriem sa na tú tvoju knižku, zatiaľ som o nej nepočula, tak som rada, že mám niečo nové.
Prajem pekný deň.

lencok1

Milosko aj ja Teba...takze pln pekne prikazy:), potom sa budes na tom zachode dobre citit!
Ja idem zehlit:), so beutifull day

lencok1

Milos ja sa nenormalne urazim, ak ma budes pisat malym:), to si ako mozes dovolit mna, ktorej sa podari aj tri krat pisat malym!:)))))takze asi tak!

lencok1

Milosko jedine co si prajem, aby ste aj vy nasli tu svoju cestu, kazdy z nej moze vybocit,potom su doleziti aj ludia okolo Vas, ked nevladzete, aby ste sa na nu mohli (aj ked s pomocou)vratit...

lencok1

Milos skus si co najskor najst dobreho psychoterapeuta, ja som bola v Pk chvilami v pomykove, raz som prisla za svojou psych. a opytala sa jej, ci je to normalne, ze tak trpim a ona mi povedala, ze keby som pritom netrpela, tak to normalne nie je...so starymi ranami som sa vysporiadala novym sposobom, inak som ich emocionalne spracovala, ale bola to ina makacka a fuska, pozerat sa na seba "zhora" a vsetko to vidiet chce odvahu...
No uz Vas tu tym nejdem zatazovat, kazdy ma svoje riesenie, ale mozno som niekomu poodhalila kadial moze viest cesta