Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo/táňa

Alex hm, zaujímavý príspevok :) Ostatní sa ako máte? Ja teda dnes nič moc, ale neriešim. Idem kaderníčke :) jupííí

alexx_le

A to, že niekedy povieme niečo, čo tak nemyslíme sa stáva každému. Ale máme dar napraviť to, čo máme pocit že sme pokazili.

alexx_le

Lenka, píšeš to akoby ťa nútili pretvarovať sa. ja som nevravel, že sa máš usmievať ked ti je zle. daj svoje pocity najavo, tvoji blizki su tu pre teba a ty si tu pre nich. chcu ta silnu, pretoze ta maju radi a zalezi im na tebe a tvojom zdravi. a ked si silna, znamena to že si zdravá. aj ty by si si želala aby oni nikdy netrpeli žiadnou chorobou.

lencok1

nie nehnevam sa, chapem to,len mna to trapi, ked niekedy nieco poviem a nemyslim to tak...
chapem, co si mi tym chcela povedat...

ooo/táňa

Lenka a ty očakávaš od blízkych, že keď im je zle budú na teba dobrí? A hneváš sa na nich, ak sú mrzutí?

alexx_le

Lenka, mysli na to akú schceš samú seba ty. a nezamýšlaj sa nad tým, akú ťa chcú iní-to je stresujúce. Ja som tiež na svojich blízkych zlý, ked mi je zle. na iných si to nedovolím. ale si na nich určite aj dobrá a dáš im najavo svoju lásku ak treba. nebud na seba prísna