Úzkosť

zuzana12345

Miško ja si niekedy predstavujem aj svoj pohreb,dobre prifajčené ale čo už aj taký musia byť a to s tou smrťou mám tiež ja už som toľko krát zomrela a stále žijem tak je to fakt len v tej mojej tekvici

misiak

katkaxxx zuzanka tak to je jediny problem ktory ma dokeze vystrasit :) fakt.ja zacnem mat obavy ze co ak sa budem chciet zabit.:) ale uz dlho (odkedy som v praci) je mi v podstate fajn ale ajtak ta myslienka niekedy pride.tiez sa bojim balkona a to byvam na prvom :D a ked som u nasich byvaju na 5.poschodi tak som stale na blkone :) je to sranda.na druhej strane sa niekedy velmi bojim smrti.dobre ze? jedenkrat sa bojis ze si siahnes na zivot a inokedy si nevies predstavit ze by si nezil :) ale myslienky sa daju eliminovat baby a preto si myslim ze sme na tom velmi dobre.
mas zle myslienky?chod do spolocnosti napr do prace a hned su prec.alebo do krcmy a hned odidu :) skratka lusknutim prsta su prec.zato ked ti je zle fyzicky tak do tej roboty ani nemozes ist.na to som minule narazal.
clovek sa svoje myslenie nauci ovladat,ci uz s liekmi alebo s psychoterapiou alebo sam to je uplne jedno.
jednoducho to je jednoduche :) ake pekne slovo.
musim povedat ze som stastny ze zijem plnohodnotne,dokazem sa smiat bavit uz aj pivko si obcas dam je to jednoducho nieco take ako keby som zistoval ze som si privolaval sam nieco zle a v skutocnosti mi nic nieje.
aj psychitricka mi pomohla ked mi kamaratsky povedala ze to nieje diagnoza pre psychiatra ale skor pre psychologa,lebo psychiater chce aj nasilu liecit liekmi co v tomto pripade nieje potrebne(aj ked nejake tie bobule papam.:)
a zevraj je to aj dobre co ma stretlo lebo si zocelim psychiku a ked sa nieco naozaj zle prihodi tak budem pripraveny a zoceleny :) co je v podstate pravda.
neviem si predstavit ze by mi zomrel niekto blizky.naozaj by som sa zrutil a mozno preto nas ma nieco taketo co sa prihodilo pripravit na naozaj zle chvile co este len pridu.
samozrejme ze pridu aj krasne chvile :)
kazdym dnom sa citim byt zdravsi a silnejsi co je samozrejme aj logicke :) ved cas hra teraz s nami.:)
pekny vecer vsetkym zelam uzite si ho.
ja si idem otvorit pivk ale len jedno :)
(jedol som pikantnu pizzu a som velmi smadny resp.mam chut na pivko :))

katkaxxx

hihi zuzi,to poznam velmi dobre :) ale ono je to cele sprostost.. nikdy sa ti proste nic nestane. ja som sa s tym postupne tak popasovala, ze dnes uz nemam problem chodit na hociktore poschodie :) ako nepoviem ze sa zrovna pozeram dole z balkona ale nevadi mi uz ked je ten balkon otvoreny alebo ked nan stupim, co bolo predtym nemyslitelne. u mna sa to spustilo takym blbym zazitkom ked som prasila prachovku a som sa pozrela dole, tak som dostala taky blby pocit akoby ma tahalo magnetom dole alebo co, ale to bol proste iba strach. a s tymi nozmi to iste - uz absolutne nemam problem odkedy som ich prestala davat naspat do zasuvky ked boli vylozene na kuchynskej linke alebo podobne, nemam problem s nimi manipulovat ani ich mat na ociach :)) je to cele hlupost proste.. ale inak nevedela som ze aj ty si to mala.. resp. asi som zabudla ze si to niekedy pisala..ide o to ze tie nase myslienky su normalne, kazdeho raz napadne ze aha noz - je nebezpecny, da sa nim zabit atd, len my sa toho proste zlakneme a potom tak hlupo reagujeme.. ale uz to tak nie je takze je to za nami :) a tak ako je za nami toto, tak za nami bude aj to ostatne :))

zuzana12345

katka ja som to čítala tiež a poviem ti stačilo mi ani jesť mi nechutilo.Až si spomínaš ja som tiež písala o tých debilných myšlienkach s tými nožmi,ale už som to dlho nemala a dúfam že ma to ani tak skoro nechytí ale na balkóny ktoré su vyššie ako druhé poschodie tiež neleziem.Ja mám také nutkanie,že čo keď skočím

katkaxxx

ahojte :) dobiehala som co som dnes a vcera nestihla precitat, bola som v skole.lenka vcera si pisala krasne prispevky,velmi dobre sa citali, si velmi mudre dievca.. (teda asi skor zena :P)misiak - zaregistrovala som tvoj prispevok zo vcera a tusim sa ti nedostalo odpovede - mam taky pocit ze s tymi sialenymi myslienkami tu mame asi problem len my dvaja :D poznam tie myslienky v roznych obmenach, ja mam napr take ze sa bojim obcas vlakov lebo sa bojim ze co ked dostanem nejaky taky pocit ze nahodou nechcem zit (aj ked som ho nikdy este nedostala :D ) a ze co ked ho dostanem akurat v chvili ked pojde vlak a ze co ked poden skocim? :D proste sprostosti, v minulosti som to riesila tak ze som stala radsej omnoho dalej, ked som cakala na vlak alebo som ostala v hale cakat alebo podobne a teraz to riesim tak ze sa postavim na nastupiste kde ma vlak prichadzat a dokazem si ze sa nebojim a ze je to blbost :D proste to zarad do tych svojich "co-ak-ov" a vykasli sa na to.milos myslim ze som narazila na tu temu co si tu spominal, videla som tam aj tvoje prispevky, ale precitala som si v podstate iba najstarsie dve strany a mala som dost, taky humus som este asi necitala, rozmyslam odkial tie "damy" pochadzaju ale jedno je iste - lutujem ich partnera

zuzana12345

prajem pekný večer,Lenka a tebe toho helikobaktéra už zistili,alebo majú len podozrenie.Ja som mala tiež pred pár rokmi takéto problémy,stále mi bolo zle v krvi mi zistili helikobaktera ale hadicou nie a to som hola 2krát.Najprv mi len pozeral a na druhý krát mi bral aj vzorku.Až si to ešte nikdy neabsolvovala tak sa toho neboj zažila som aj horšie veci.Mala som chronickú antrálnu gastritídu.Skús si kúpiť čaj na upokojenie alebo kamilky mne to pomôhlo viac ako lieky

luuca

smiem sa ťa teda opýtať čo potom??? dali ti nejaké iné lieky??? ja som totiž ten Ixel vysadila a beriem už len ten cipralex spolu s neurolom. trochu mi to pomáha ale mám aj zväčšené zreničky, a zvýšil sa mi pulz. myslíš že to vymizne...