Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok1

teplota ma trapi dost dlho, v Pk to zvalovali len a len na psychiku, ale ORL doktorka mi povedala, ze to je to najlahsie, myslela si, ze mam nejaky zapal v tele a ten sa po dlhodobom hladani aj potvrdil.Uz davno som mala problemy so zaludkom, ked som sa najedla, byvalo mi dost tazko, predtym som tie jedla normalne vedela stravit, toto s tym zaludkom sa mi taha od roku 2002,2003, takisto aj znizena imunita,takze nakoniec sa mi potvrdilo zdrave telo zdravy duch,cize chyba bola aj v mojom fyzicne, ak nie ta najvacsia, samozrejme nepridavali mi ani stresy a ine veci, ktore musim vyrazne obmedzit, zatial sa mi dari

katkaxxx

vidis to.. to iste aj ja.. ked sa ma prvykrat pytali na rodinu tak tam som nevidela takmer ziaden problem, ani sa mi o tom nechcelo bavit, pripadalo mi to zbytocne. a postupne som zacala prichadzat na veci. inak leni este som sa chcela spytat .. spominala si tu zvysenu teplotu... ja to uz tiez mam roky.. tak 37.2, 37.1 a tak.. mala si okrem toho este nejake ine priznaky - napr bolesti zaludka alebo tak? lebo ja mam tuto malu teplotu a neviem ci to pripisovat psychike alebo skumat inde.. ozaj a ako si na tom s priatelom?

lencok1

Katkaxxx absolutne s tebou suhlasim, ano AD ma vytiahli hore, to je pravda, ale vysadila som ich a spadla som opat dole, pokial som nepochopila cele moje detstvo, navyky,strach, teraz som bez antidepresiv, sice mam problemy so zaludkom, ktory tiez sposobuje uzkost, unavu, teploty ale zvladam to, najdolezitejsie je pre mna vyriesenie urcitych veci, ktore boli ulozene v mojom podvedomi a nikdy neboli vyriesene, pochopene, spracovane a mimochodom mala som pekne detstvo...na zaciatku mojho ochorenia sa mi nechcelo nic rozpitvavat a rozpravat sa o mojich problemoch,ale bola to nevyhnutnost vratit sa k tym veciam, pochopit ich a mat k nim iny pristup, ako si tu spominala nova schema myslenia

katkaxxx

a perfekcionizmus.. tiez moj svet :) aj ked zamerany inym sposobom.. ja som si vzdy myslela ze musim byt dokonala, ze na mne nemoze byt nejaka vada alebo ze nemozem citit to alebo ono lebo to je zle a to sa nepatri a potom budem zla atd :) BLBOST

katkaxxx

lenka asi so mnou suhlasis ze keby si sa spoliehala len na lieky tak dnes asi nie si tam kde si.. urcite ti pomohli v kritickych chvilach ale nedostala by si sa len s nimi tam kde si teraz si myslim. oprav ma ak to nie je pravda

lencok1

hmmm baby ten perfekcionizmus mi nieco hovori, ja to mam tiez vychovou, moja mamina bola spickova manazerka kvality a preniesla to aj do mojej vychovy, tam sa vsetko zacalo, ja som na toto vsetko prisla psycoterapiou a imaginaciou...

lencok1

Misiak prepac ale neprehanaj to s tym pitim, tu ty stale o tom pises...myslim, ze este musis na svojom mysleni dost popracovat...

katkaxxx

sunnie a luuca, myslim si ze prave ste napisali do prispevkov zdroj svojich problemov, citujem sunnie: "tiez som strasne narocna na seba, perfekcionistka, karieristka :) robim vsetko na 200% takze o to to mam tazsie" a luucaL "ja som taká istá v práci sa nechám vyžmýchať až do poslednej kvapky len aby moja práca bola perfektná".. baby ja do vas nerypem ani nic podobne, sunnie teba poznam uz dlhsie, len proste... mi to prijde take cudne sa spoliehat na lieky, nepoviem pocas aktivnej liecby aby to slo efektivnejsie, ale spoliehat sa ze tak budete roky zit.. no ja neviem.. sunnie hovoris ze zdrojom tvojich problemov je narocna praca, co si urobila pre to aby sa tento zdroj problemov odstranil? misko, som rada, ze sa citis lepsie, netvrdim ze mame tazku diagnozu ale netreba to podcenovat, su to roky prace, nie dni,tyzdne ani mesiace ale roky

misiak

Katka dobre hovoris :) inak 140/90 nieje vysoky tlak. to je hranicny takze ok. nemusi byt znepokojeny :) som rad ze to zvladas bez liekov. myslim ze mas taky slabucku diagnozu nieco take ako ja :D cital som ze s takejto uzkosti sa dostane 90 perc. ludi. horsie je to s PP. ved ja uz som asi zdravy :) ked uz aj pijem fajcim a milujem :D pekny prijemny podvecer.

luuca

sunnie ja som taká istá v práci sa nechám vyžmýchať až do poslednej kvapky len aby moja práca bola perfektná.. a vidíš teraz sa cítim jak slaboch...