Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
sunnie.... podľa toho čo píšeš si fakt silná osoba ja tiež chodím do školy a ešte aj do práce a do večera školu mám aj sobotu aj nedeľu takže oddych žiadny... neviem ako to vydržím sedieť na zadku v škole a to nehovorím o tom že mám 20.12.08 prvú skúšku a nedokážem sa učiť. mám urobiť aj nejakú prácu do toho 20 a ešte som ani nezačala.
niekedy uvazujem ze dokedy to taketo bude a ci naozaj nepride doba kedy ma uplne nezlozi a nebudem musiet nechat pracu,skolu... zatial som schopna vstat z postele a fachcit. dufam ze to bude len lepsie a nie horsie, inak by som sa zblaznila. snazim sa mysliet pozitivne a povedat si ze nie som jedina na svete s tymto a su aj perfektne dni, to ma drzi nad vodou.
ja ti ani sama neviem. mala som stavy ze som myslela ze to nezvladnem a z koze vyskocim, nevedela som v robote vydrzat, bolo mi hrozne zle nielen psychicky ale aj fyzicky (niekedy mi este stale tak je). neviem kde beriem v sebe silu pozbierat sa, predycham to, snazim sa ukludnit a pomaly atak potom zvykne prejst. vseobecne najhorsie su u mna rana. lenze ja mam mimo PP aj depresie, tak ani neviem co je z toho horsie. keby som nebola taka silna osobnost vnutri tak to uz asi vzdam.
sunnie a ako si zvládala prácu ked ti bývalo zle...
tazko ti poradit, kazdy reagujeme inak, co predtym zaberalo teraz nemusi a viaceri tu testujeme co nam konecne pomoze :) chce to len trpezlivost a pevne nervy bojovat s touto hnusnou chorobou.
sunnie....no takto asi pred 4 rokmi mi to začalo a pocit na odpadnutie a musela som na pohotovosť lebo mi búšilo srdce jak besné poslali ma k neurológovi ktorý mi predpísal citalopram ale po jednej tabl. som myslela že umieram... potom prišiel seroxat a to bolo peklo na zemi... tak som sa na to vykašlala, na chvílu sa mi polepšilo brala som neurol a pred 2 rokmi to začalo odznovu a to som si už povedala že navštívim psychiatra hanba nehanba lekár ako ostatní. ten mi dal apaurinové inj. a potom cipralex a neurol behom 2-3 týždňoch som bola nový človek.. po roku som ho vysadila a vratilo sa to po 8 mesiacoch znova, tak mi dal znova cipralex a ixel ale ten ixel som po troch dňoch musela vysadiť lebo som nemohla spávať a bolo mi blbo. teraz mi je aj z cipralexu tak že cítim pálavu v tele no niekedy to prejde...
nedala ti k nemu aj lexaurin?
lucca vydrz este tyzden ci to neprestane lebo co viem cipralex je este dobry liek oproti ostatnym. alebo skoc za lekarom. kolkate AD uz beries/skusas? musi sa to trosku utriast.
jasne ze to tak priamo nepovedala :)
ze ja mam taku smolu ze nemozem z tych liekov schudnut ako vy niektori. lebo ono sa to nezda, kilecko-dve za rok si ani nevsimnes ale za 10 rokov potom hroza.
sunnie myslíš že mám ešte vydržať a brať ten cipralex aj ked mám mierne nežiadúce účinky ako zväčšené zrenice a zvýšený pulz?? beriem ho 5 deň, som zúfalá... mne totiž bolo zo všetkých liekov ktoré mi pred tým predpísal zle.