Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

luuca

sunnie.... podľa toho čo píšeš si fakt silná osoba ja tiež chodím do školy a ešte aj do práce a do večera školu mám aj sobotu aj nedeľu takže oddych žiadny... neviem ako to vydržím sedieť na zadku v škole a to nehovorím o tom že mám 20.12.08 prvú skúšku a nedokážem sa učiť. mám urobiť aj nejakú prácu do toho 20 a ešte som ani nezačala.

sunnie

niekedy uvazujem ze dokedy to taketo bude a ci naozaj nepride doba kedy ma uplne nezlozi a nebudem musiet nechat pracu,skolu... zatial som schopna vstat z postele a fachcit. dufam ze to bude len lepsie a nie horsie, inak by som sa zblaznila. snazim sa mysliet pozitivne a povedat si ze nie som jedina na svete s tymto a su aj perfektne dni, to ma drzi nad vodou.

sunnie

ja ti ani sama neviem. mala som stavy ze som myslela ze to nezvladnem a z koze vyskocim, nevedela som v robote vydrzat, bolo mi hrozne zle nielen psychicky ale aj fyzicky (niekedy mi este stale tak je). neviem kde beriem v sebe silu pozbierat sa, predycham to, snazim sa ukludnit a pomaly atak potom zvykne prejst. vseobecne najhorsie su u mna rana. lenze ja mam mimo PP aj depresie, tak ani neviem co je z toho horsie. keby som nebola taka silna osobnost vnutri tak to uz asi vzdam.

sunnie

tazko ti poradit, kazdy reagujeme inak, co predtym zaberalo teraz nemusi a viaceri tu testujeme co nam konecne pomoze :) chce to len trpezlivost a pevne nervy bojovat s touto hnusnou chorobou.

luuca

sunnie....no takto asi pred 4 rokmi mi to začalo a pocit na odpadnutie a musela som na pohotovosť lebo mi búšilo srdce jak besné poslali ma k neurológovi ktorý mi predpísal citalopram ale po jednej tabl. som myslela že umieram... potom prišiel seroxat a to bolo peklo na zemi... tak som sa na to vykašlala, na chvílu sa mi polepšilo brala som neurol a pred 2 rokmi to začalo odznovu a to som si už povedala že navštívim psychiatra hanba nehanba lekár ako ostatní. ten mi dal apaurinové inj. a potom cipralex a neurol behom 2-3 týždňoch som bola nový človek.. po roku som ho vysadila a vratilo sa to po 8 mesiacoch znova, tak mi dal znova cipralex a ixel ale ten ixel som po troch dňoch musela vysadiť lebo som nemohla spávať a bolo mi blbo. teraz mi je aj z cipralexu tak že cítim pálavu v tele no niekedy to prejde...

sunnie

lucca vydrz este tyzden ci to neprestane lebo co viem cipralex je este dobry liek oproti ostatnym. alebo skoc za lekarom. kolkate AD uz beries/skusas? musi sa to trosku utriast.

sunnie

jasne ze to tak priamo nepovedala :)
ze ja mam taku smolu ze nemozem z tych liekov schudnut ako vy niektori. lebo ono sa to nezda, kilecko-dve za rok si ani nevsimnes ale za 10 rokov potom hroza.

luuca

sunnie myslíš že mám ešte vydržať a brať ten cipralex aj ked mám mierne nežiadúce účinky ako zväčšené zrenice a zvýšený pulz?? beriem ho 5 deň, som zúfalá... mne totiž bolo zo všetkých liekov ktoré mi pred tým predpísal zle.