Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

katkaxxx

Tani dakujem :) v poslednej dobe je z teba tusim nejaka tajnostkarka :) nepochvalila si sa tusim s tou terapiou.. ako to ide? :) ake mas novinky v zivote? a co alex? ;)

misiak

katka tym som nerazal na nikho odtialto.ved to by som sem nechodil :) vsetci tu robia pokroky s tym suhlasim.to bol citat mojej psychiatricky.
:) nemyslim tuto diskusiu.

katkaxxx

misko a kto sa tu lutuje? a prepac ale touto vetou "kde chodia stale rovnaky ludia a nevedia sa s toho vymotat tak to len zhorsi moj stav." neviem co si chcel povedat. ja nemam pocit ze by sme chodili ludia co sa z toho nevedia vymotat. su tu ludia co su z toho vymotani, su tu ludia ktori spravili neuveritelne pokroky (lenka), su tu aj ludia co sa stazuju, ale tak to proste chodi. ked ti bolo zle, tiez si sa postazoval. a tak sa to jednoducho strieda. a je tu mnoho ludi ktori s tym bojuju uspesne a pomahaju ostatnym, takze tvojej psychiatricke odkazujem nech sa sem najprv pride pozriet a potom nech zhodnoti.

ooo/táňa

Miloško ledva žiješ? Aj si si niečo kúpil? Ja som len vbehla do obchodu, kúpila som si, čo som mala vyhliadnuté, prebehla som mesto a fičala domov, lebo dnes by som tam aj ja umrela´:)

ooo/táňa

Presne ako Lenka vraví :) Mimochodom chcela som povedať, že Katka veľmi sa páčil tvoj príspevok o 16:22 myslím, fakt s tým musím súhlasiť a presne to teraz riešim :) A som celkom úspešná sa mi vidí :)A k tej psychoterapii, čo ste tu riešili som chcela, ja som chodila aj na individuálnu, teraz chodím na skupinovú a musím povedať, že tá je lepšia, mne to teda viac sedí, ja som na skupiny zvyknutá, tak možno preto... tam platí, že koľko dáš toľko dostaneš.

misiak

kazdy veri v nieco ine a o tom to je.presne ako mi povedala psychiatricka ze ked budem chodit na diskusiu kde chodia stale rovnaky ludia a nevedia sa s toho vymotat tak to len zhorsi moj stav.
ze v prvom rade musim verit a som s toho vonku.
vtedy sa nieco vo mne zlomilo.
ale je to na vas.zite v prvom rade tak aby ste boli stastny.kazdemu zelam len to dobre ale pamajte si ze kazdy je stojcom svojho stastia.
trapit sa a lutovat sa to je najmenej.to dokaze kazdy.
skuste opak :D

lencok1

misiak aj ja dakujem, hned je to tu lespie...hadam tu nebudeme na seba utocit a dut sa ako male deti, chceme si predsa len pomoct, popripade prebrat skusenosti a pomoc ostatnich

katkaxxx

ok, misiak, myslim ze tu asi radsej stopnime debatu, lebo to k nicomu nevedie.drzim ti palce aby ta euforia vydrzala cely zivot.