Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

misiak

zuzka ty podla mna niecim stale trpis a nevies sa toho zbavit.mas nejaky problem a snazis klamat samu seba.
tak to vyznieva.
navazas sa do mna a tani ako keby si tym nieco chcela zakryt.

lencok1

Misiak ja mam podobny nazor, ty mas akesi stavy euforie, ale primarne si nic nevyriesil, nechcem Ti brat iluzie, len Ta upozornit, akoby ta chytila niekedy taka mania, toto nie je utok, ale postreh

katkaxxx

misko, ak to u teba takto funguje tak si asi velky unikat na tomto svete. po tom co som citala, po skusenosti a po rozhovoroch s psychologom si dovolim tvrdit ze nemas pravdu. to by sme uz asi boli vsetci vylieceny.

zuzanka65

To bože Katka, znamenalo, že som nechcela, aby si si myslela, že sa z toho nikdy nedostaneš, nič viac.
Fakt je to ťažké, asi mám dáku zvláštnu schopnosť písať tak, že si ľudia myslia, že na nich útočím a pritom to tak nie je. Na mňa zase Tánine príspevky pôsobia dosť ironicky a pritom to tak nemusí byť. Ja ozaj neviem..

misiak

katka mozno to je mania :) ale ked si zalistujes tak uz davno som sa nestazoval :)
ked to nezahodis lusknutim prsta tak to nezahodis nikdy.ved si zober tu postupnost.par dni dobre a potom same dno.
tu cas nehra rolu.tu pride ten okamih ked si povies som zdrava.(jednoduche ze?)sam tomu neverim :)