Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
dasena: ked tu budes daj mi na teba mail prosim ta :) dakujem
jooj zacina tu byt trosku dusno, posielam vsetkym pusu na licko
Misiak ja mam podobny nazor, ty mas akesi stavy euforie, ale primarne si nic nevyriesil, nechcem Ti brat iluzie, len Ta upozornit, akoby ta chytila niekedy taka mania, toto nie je utok, ale postreh
misko, ak to u teba takto funguje tak si asi velky unikat na tomto svete. po tom co som citala, po skusenosti a po rozhovoroch s psychologom si dovolim tvrdit ze nemas pravdu. to by sme uz asi boli vsetci vylieceny.
To bože Katka, znamenalo, že som nechcela, aby si si myslela, že sa z toho nikdy nedostaneš, nič viac.
Fakt je to ťažké, asi mám dáku zvláštnu schopnosť písať tak, že si ľudia myslia, že na nich útočím a pritom to tak nie je. Na mňa zase Tánine príspevky pôsobia dosť ironicky a pritom to tak nemusí byť. Ja ozaj neviem..
katka mozno to je mania :) ale ked si zalistujes tak uz davno som sa nestazoval :)
ked to nezahodis lusknutim prsta tak to nezahodis nikdy.ved si zober tu postupnost.par dni dobre a potom same dno.
tu cas nehra rolu.tu pride ten okamih ked si povies som zdrava.(jednoduche ze?)sam tomu neverim :)
dakujem ti zuzka, velmi si ma potesila, usmievam sa na monitor :)