Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

misiak

lenka aj ja dufam.
uvedomte si ze nemate fyzicku chorobu.to je strasne.
ale bezdovodne sa trapit?ved to je smiesne.
nad tym sa treba zamysliet.samozrejme sa to netyka tych ktorym je zle fyzicky.
ale preboha trapit sam seba bezdovodne?
ved to je chore :)

ooo/táňa

Uf, tu to dnes frčí, človek na pol hodku odíde a už nestíha čítať:) Katka nie som tajnostkárka, to nie, len som povedala, že osobné a súkromné veci na tomto fóre už neriešim. Skupinová terapia je výborná, bola som tam 3x, máme mať 12 stretnutí, minule to bolo dve hodiny len o mne, totálne ma rozbili, ale prijala som každé jedno slovo, vôbec som nebola priečna, hoci sa to nepočúvalo ľahko. Normálne sa tam teším. A Alex? Niečo tak milučké, dobručké a chutnučké len tak dnes nenájdete:) toľko k tomu...

zuzanka65

Lenka, celkom súhlasím a preto to skopírujem:

Ja si jednoducho aj tak myslim, ze za kazdou psychickou chorobou sa skryva bud fyzicky problem, ktory je nelieceny a nadobuda casom chronicky charakter alebo nieco nevyriesene z minulosti, problemy, postoje, navyky, traumy, neschopnost udrzat si svoje emocie na uzde.

lencok1

Ach Misiak, ale nikto sa tu netrapi stale, ako mozes porovnovat seba a ostatnich, ked kazdy jeden je v inej situacii, ma ine podmienky na zivot, ine zdravotne problemy...vies aj ja som bola taka mudra, zabrali lieky a dva roky som sa radovala osto sest, ale pricina ostala nevyriesena...prepac ale zamyslel si sa nad tym, preco si vobec takto dopadol?

misiak

ved o to ide.
zmenit myslenie.
a nech mi nikto nehovori ze sa neda zmenit lusknutim prsta.
ked sa zmenilo lusknutim prsta k zlemu tak to musi ist tak isto aj naopak :)
vyzera to ako keby som chcel klamat sameho seba ale mozem za to ze mi je dobre?
asi hej :)

lencok1

Misiak neviem, neviem, tie Tvoje prispevky, nieco mi nesedi...no nech Ti to kazdopadne vydrzi, mozno ty si ten vyvoleny, na ktoreho plati lusknutie prsta...:)

misiak

ked si myslite ze to prejde casom tak cakajte.
mozno v 90.zistite a poviete si.ja som ale debil tolke roky za sebou a len som sa trapil-a.naco to bolo dobre.
takto to je najrozumnejsie.

katkaxxx

ok,tak potom beriem spat, som myslela ze to bola ta ista."tie zle myslienky musim davat bokom.zozaciatku to bude nasilu ale cim dalej tym sa to stane samozrejmost a rutina a ni si to neuvedomim." - suhlasim, ale musis vediet aj to ze preco tie myslienky su a co znamenaju, resp. co ich vyvolalo, pretoze ak budes pokracovat starym systemom co ta do toho dostal, tak sa vratia. drzim palce aby to tak nebolo

lencok1

A verit lekarom? Ano mozes, ale dva krat meraj raz strihaj...ja sa len na jedneho spoliehat veru uz nebudem, stalo ma dost vela...spolieham sa sama na seba a moj usudok, intuiciu