Úzkosť

misiak

katka to nieje chvilkove.chvilkove to bolo na zaciatku.
tu nastal zlom ked mi psychiatricka povedala ze tie zle myslienky musim davat bokom.zozaciatku to bude nasilu ale cim dalej tym sa to stane samozrejmost a rutina a ni si to neuvedomim.mala pravdu.
Wellbutrin mi nepredpisala prave opak.chce mi ho vysadit :)
wellbutrin mi predpisala ta predtym ktoru som vymenil :D
preto sa tomu cudovala ze ako taky pripad ako ja moze brat lieky :D

zuzanka65

Miško, ty si podarený, že vraj: "zuzka ty podla mna niecim stale trpis a nevies sa toho zbavit.mas nejaky problem a snazis klamat samu seba.
tak to vyznieva.
navazas sa do mna a tani ako keby si tym nieco chcela zakryt."
Ďakujem ti, ešte že si mi to pripomenul. :-)
Ale inak tá terapia lusknutím prsta nemusí byť zlá, ak zaberá. :-)

lencok1

Ja si jednoducho aj tak myslim, ze za kazdou psychickou chorobou sa skryva bud fyzicky problem, ktory je nelieceny a nadobuda casom chronicky charakter alebo nieco nevyriesene z minulosti, problemy, postoje, navyky, traumy, neschopnost udrzat si svoje emocie na uzde

katkaxxx

misko..aj mne hovoril psychiater ze mi nic neni :) a na psychoterapii vidim kolko mam blokov v mysleni a nazoroch na ktorych musim pracovat..spytaj sa psychiatricky este ze ci bezne predpisuje zdravim ludom AD - vid tvoj welbutrin ci ako sa to vola. pozri ja ti nehovorim ze si chory, ani o sebe nehovorim ze som "chora" len sa prosim drz nohami na zemi a neprepadaj chvilkovym zachvatom radosti.

lencok1

ak by som niekedy vyhrala, podavam si aj ja, vsetkych vas beriem na nejaku dobru dovolenku a teraz uz len vyhrat:) :) :)

misiak

aj ked taka veta ako chce to roky niekomu prispiet nemusi(to nenarazam na mna).
co ked to cita clovek co je tu prvykrat a ani nema dignozu ako vy,hned si to zoberie k srdcu a je v koncoch.
vtedy moze diskusia takehoto typu uskodit.myslim ze tak to myslela psychaitricka.
podla mojej psychaitricky som zdravy a doktorom treba verit :D

lencok1

Milosko ano som v poho,sice mam bolesti ale uvidime ako zaberu ATB...
Inak tani tu vetu poznam z Pk koľko dáš toľko dostaneš, ked sme mali skupinove terapie, raz som sa tam tak rozplakala az plakali skoro vsetci