Úzkosť

misiak

katka ked si to myslis tak to tak asi aj bude.
kamarat mal depresie.dali mu lieky.za 2.tyzdne bol s toho vonku.
AD bral 2.mesiace.presne ako s knihy.
tak si to precital a tak to aj bolo.
ked ta povies roky tak to tak aj bude.
ked si v bude niekto kychne a ty si povies ze budem chora tak naozaj budes.ked mu vsak povies nazdravie a na chorobu ani nepomyslis tak budes zdrava.
to som si isty.ver tomu ze to tak funguje :)
pokial ide o AD neverim ze mi zaberaju.
jednoducho to tak chcem.
neverim ze AD zacnu zaberat az po 2.mesiacoch.
bud zaberu do mesiaca alebo vobec a preto sa nebojim ich vysadit.
a este k tomu to su take slabe AD :D

lencok1

aha Misiak, okej teda, a uz si to vyriesil s tym Tvojim zivotom? zmenilo sa nieco? ci Ti len AD dali kridla a tym padom je to ok...

ooo/táňa

vyliala som pohár vody a úúplne všetko je mokré, stôl, zem, noviny, diár, telefón, ja.. akoby toho bolo päť litrov... :)

ooo/táňa

Lenčok ja viem, pamätám :) Miloš máš pravdu, stačí 5 minút a si mimo obraz :) ale to je dobre, že frčí debata

lencok1

Tani aj ja som to vsetko pochopila prave vtedy a dost mi otvorilo oci Pk a ludia tam,moja transformacia a prerod bol velmi bolestivy,ale asi stal zato...
A co sa tyka fyzickych problemov, trosku sa hnevam na doktorov, ze tomu nepripisovali dolezitost, taku aku mali, myslim, ze by som v Pk ani neskoncila, ale stalo to aj tak zato, nikto by mi nedal tolko, ako ti ludia tam...

misiak

ja viem preco som takto dopadol lenka.
prva pricina preco na cloveka pride uzkost je taka ze nieje spokojny zo svojim zivotom.a to je moj pripad.
uz mi cely zivot liezol na nervy.

katkaxxx

Tani vyborne si to napisala. MIsiak - "ked sa zmenilo lusknutim prsta k zlemu tak to musi ist tak isto aj naopak :)" - ja fakt neviem odkial toto beries, uzkost alebo depresia nie je lusknutim prsta. je to stav ktory sa v tebe dlhodobo zbiera na zaklada NIECOHO. a pokial to NIECO nenajdes a neodblokujes tak si opat na zaciatku.

ooo/táňa

Lenčok tak presne v tomto štádiu som ja. Dva roky na AD som myslela, že akáá som ja hviezda a ako môžem radiť všetkým naokolo. Teraz keď sa mi to vrátilo, tak tomu už rozumiem celkom inak. Viem, že sa mi to vráti vždy, kým neodstránim tú pričinu, kým nezmením veci v sebe a nenaučím sa inak reagovať a konať a žiť iným spôsobom alebo ako by som to povedala.