Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

katkaxxx

mam taky cajik ze "antistres", obsahuje jablko, medovku, lubovnik, kvet lipy, koru citronu, koru pomaranca a cakanku, budem dnes na nom ficat :)

katkaxxx

dakujem vam baby, ste velmi zlate :) som v praci teraz... ale pohoda, sef tu nie je, tak zatial travim cas pisanim s vami a tak.. poobede sa asi az pustim do roboty

ooo/táňa

Katka ty sa teraz ale potrebuješ upokojiť hlavne. Nerieš teraz nič iné, lebo takáto rozhodená si stejne aj mame prd platná :) Kde si teraz?

lencok1

Katuska budeme Ti drzat palceky, ale neznic si tym prosim Ta zdravie, si mlada zienka a mas zivot pred sebou. Skus byt aj ty raz sebec. Ano kazdemu je luto, ked maju jeho najblizsi problemy, mozeme sa snazit ukazat spravnu cestu, ale nenechaj sa tym vsetkym zdeptat. Skus byt trosku nad vecou...myslim ze rodicia by chceli,aby si bola stastna...ako Tanicka pisala, Tvoja mamina si uz mozno ani neuvedomuje ako to vplyva na Teba, vidi len to jedno...

katkaxxx

dakujem ti Tani, velmi si vazim tvoj prispevok, je v nom obrovsky kus pravdy. s tou terapiou je to ale tazko.. u nas doma vladol vzdy nazor ze ku psychiatrovi alebo psychologovi chodia len blazni, chudaci a lenivci, takze tam by som ju nedostala. ked som jej povedala ze som si dala pred spanim ten Benosen (taku tu prirodnu blbost co si kupis v lekarni, je to z chmelu) tak hned z toho bola taka ze mmm ty si tusim rada davas lieky atd, akokeby som spravila nieco strasne. proste s tymto je to strasne tazke. ale suhlasim s tebou ze psychiatra alebo minimalne terapiu potrebuje. pozriem sa po nete, musi to byt nejaka chorobna zavislost, lebo to nie je normalne.. ina zena by mala hrdosti aspon stipku a nenechala sa takto ponizovat a este sa to snazit zachranovat.. boli ma nalavo nad zaludkom, jak keby som tam mala kamene.. srdce bucha.. ah. :(

lencok1

Katka kazdy si je zodpovedny za svoj zivot sam. Ja som neustale preberala trapenia inych na seba a tak som aj dopadla.
Inak ano takato diagnoza existuje. Mam pocit ze Tvoja mamina nema sebavedomie, nie je si sama sebou ista( kto by si aj bol) a preto takto nadalej trpi. Nie je schopna urobit to velke rozhodnutie, lebo nema nato guraz. Nato treba naozaj velku silu. Mala by zacat navstevovat psychologa, ktory by ju mohol vyviest z jej zauzivanych pocitov zavislosti na partnerovi a naucit ju vnimat samu seba ako zrelu osobnost, schopnu vlastneho zivota.