Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

misiak

Milos hned od rana idem zhurta :) jasne ze mas pravdu len mi pripadalo ze dievcata si nechcu pripustit ze niekomu je lepsie z minuty na minutu a cakaju kedy napisem ze mi je zle. ale toho sa nedockaju :) s tym pudom sebazochovy mas pravdu. este nikto z uskostou a pp sa nezabil. ine to je pri depresii. zelam vam krasny snik. aspon tak krasny ako ho budem mat ja ;) ps vysadzujem wellbutrin :D

misiak

kachita pozri pribalovy letak ale nevidim dovod preco by sa ad nemohli kombinovat s takymuto liekmi. urcite by ti pomohla terapia. alebo presvedcit samu seba ale na to tu nikto neveri :) tu dostanes len rady ze to chce roky alebo rady tipu ze to je na cely zivot. na teoriu lusknutim prsta verim len ja ale dari sa mi :) ziadne depresivne nalady ani myslienky a to vsetko som zmenil z minuty na minutu :) tak drzim palce. pekny dnik

kachitaa

ahojte, pred 4 rokmi mi bola som bola liecena seroxatom, ktory mi velmi dobre zaberal, mala som stavy uzkosti a generalizovanej uzkosti (vkuse sa dacoho obavam a auz to neviem ovladat), teraz po styroch rokoch po jednej neprijemnej udalosti v oktobri sa mi od novembri zacali vracat moje stavy a nevydrzala som to, volala som doktorke (zijem este v zahranici) a uz treti den beriem seroxat, tentoraz moje stavy uzkosti su silnejsie, a k tomu aj taka divna depresivna nalada, mam niekedy pocit ze musim vyskocit z koze a normalne som sa jeden den zlakla, ze co ak si ubizim, no blazinec. zijem vo vztahu, ktory mi nevyhovuje a kvoli ktoremu som obetovala prilis vela. teeraz sa chcem vratit domov na svk, a zachvatilo ma toto-niekedy sa strasne bojim, ze sa toho nikdy nezbavim a ze tej uzkosti budem mat cely zivot plnu hlavu. niekedy mam pocit ze uz uz sa idem zblaznit, ze zacnem kricat hystericky na plnu ulicu a zblaznim sa. ako je to u vas? pracujete v pohode alebo mate nejake ulavy? vedia o tom vo vasom pracovisku alebo nie? chodite na psychoterapie? pouzivate autogenny trening?
ja tusim asi kde vazi moj problem, je to mala sebaistota, potlacovanie samej seba, prilisne obavanie sa o svoju osobu a nepochopenie zo strany rodiny.
nepoznam nikoho, koho by trapil podobny problem aby sme sa vedeli navzajom podrzat. tak sa teda pripajam k vam.
dobru noc vam prajem :)

adulik

LUCCA, ja beriem s prestavkami AD skoro 5 rokov, zacinala som so seroxatom,rivotrilom a apaurinom... to bolo uplne na zaciatku, potom len seroxat,ten mi max. vyhovoval,nic k nemu som nepotrebovala, tak som vymechcala aj ten, no prisla jedna situacia,a tak som sa vratila k AD, tentokrat k cipralexu a neurolu,no nie je to ono, pri seroxate som nemala nikdy ataky, teraz sa nejako rozbehli...asi preto, aby som na take nieco , na nich nezabudla...budes ok, uvidis...drzim palceky

misiak

sunnie jasne ze ked to nejde bez liekov tak si ich treba dat.ved nato ich robia,aj ked je pravda ze je to len oporana palicka.ale je to zaklad k uspechu.
zalezi na cloveku ako sa citi.niekto si trufa bez liekov a niekto nie.
predne ako si povedala.kazdy sme iny

sunnie

katka..neberiem to tak ze by si do niekoho rypala, ani nikto iny, proste sme ludia rozni a tym padom mame aj rozne nazory, zato nie je nikto horsi ani lepsi.

sunnie

katka,nie je to len pracou,bolo tam viac veci ako som pisala.ja myslim ze som spravila dost preto aby mi preslo bez liekov a dlho som sa nevedela odhodlat ist k lekarovi resp.si to vobec pripustit. preto si momentalne myslim ze to v mojom pripade bez liekov nepojde, len tie mi stav zlepsili. vies ja mam mimo pp aj depresie a to uz je niekedy ine kafe. ale nemienim sa teraz stazovat.
pracu som uz menila za kludnejsiu,ale vykululo sa z toho nakoniec ze to moc kludnejsie ani nie je,takze som stale v jednom kole. a dnes je taka doba ze pokial chces mat aspon aku-taku pracu tak si to tam oddres. vsade ta len zmykaju a ocakavaju "vysoke pracovne nasadenie, odolnost proti stresu, asertivitu atd." taka je doba. takze ani neviem kde by som si ozaj pohodovu pracu co ma aj uzivi mala hladat.

katkaxxx

zuzi zisla veru ;) hlavne by ti pomohla :) no ja uz sa lucim, idem od pc, pridem za vami zajtra, prajem dobru noc :)

zuzana12345

katka mám pocit že mne by sa taká terapia tiež zišla aby mi niekto vyhnal tie debiliny z hlavy.prajem peknú noc idem pozerať telku