Úzkosť

kachitaa

No vy ste ale rychli, dakujem za vsetky prispevky. Nestiham vas ani citat, vecer po praci si k tomu sadnem :) Som velmi rada, ze je tu taka ziva debata. Ja akurat len zacinam bojovat, je predo mnou dlha cesta a viem, ze musim spravit toho vela. Tiez beriem vsetky problemy na seba, riesim ich viac za druhych nez oni za seba, akoby som zila ich zivot viac intenzivne nez ten svoj a potrebujem to zmenit. Lebo iba to boli ked vidis ako ostatni sa o tvoj zivot ani zdaleka tak nezaujimaju.
Chce to velke zmeny. Ale velmi sa tesim, ze ste tu. Davate mi nadej, ktoru viem lahko stratit.
Chcem sa opytat, ako zvladate svoje ataky v praci?

monika9

katka to je tazky pripad,vzdy je to tak ze clovek sa boji spravit ten rozhodujuci krok a zacat odznova.....drzim palce nech to dobre u vas v rodine dopadne,vies mozno by bolo vhodne sa porozpravat s otcom ked mamka nepocuva.Ja som spala,nemozem si pomoct ten spanok je silnejsi nez ja,ale uz idem nieco robit....Misiak drz sa!!!

katkaxxx

studentka KE, mas to tazko s psychologmi a psychoterapeutmi, nemusis hned narazit na takeho co ti sedi.. ja som nemala prvu skusenost dobru, na druhykrat som trafila. a dostala som sa k nemu nahodou cez jedneho znameho.. pozri na nete, alebo skus proste podla nemocnic najprv, napr ku nejakemu co je u vas v nemocnici(ach), tiez neviem ci psycholog robi psychoterapiu, alebo psychoterapeut je nieco co je zvlast specificke.. ten ujo ku ktoremu chodim ja pracuje na lozkovom oddeleni psychiatrie a zaroven robi terapie..

alexx_le

btw, urobil som to, čo som považoval za správne. nečakám rozhrešenie. ulavil som si, a cítil som sa potom skvele. chcel som tým príspevkom povedať to, čo v nom bolo napísané, a nič iné. pekný den prajem všetkým, aj tebe zuzanka65 :)

alexx_le

Zuzanka65, velke gestá, rozhrešenie? o čom to vravíš? to patrilo akože mne? myslel som že niekto si robí zo mna srandu, a použil tvoj nick. neveril som, že si to napísala ty.

studentkaKE

Potrebujem radu...ako vybrať dobreho psychoterapeuta, psychológa či psychiatra...a koho vlastne navštíviť?...Prosím poraďte!!

katkaxxx

este raz vam dakujem Slniecka, a Zuzka Slnieckova dobry napad, poradim sa so svojim terapeutom, urcite mi poradi :)

zuzanka65

Katka, pripájam sa k dievčatám, drž sa. Povedali ti všetko, nemám čo dodať, asi len toľko, skús sa na terapii poradiť o tomto aj so sovojím psychológom. Mňa by zaujímal názor odborníka, lebo je to veľmi chúlostivý problém, je veľa žien, čo takto trpia a neuvedomujú si, že nie sú v tom sami, ale v prvom rade ničia život svojim deťom ( nevedomky a nechtiac). Pekný deň všetkým.

lencok1

Katuska drzkaj sa nam, to je super ked je viac slniecok na svete, aj ked sa jedno zamraci, su tu dalsie:)...takto sa to strieda, raz je jedno smutne, druhe usmiate a to usmiate chce urobit to smutne tiez usmiatym:)a potom naopak