Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahojte vsetci, KATKAxxx, drzim Ti palceky s tymi rodicmi,mamkou,ono tomusibyt pre nu strasne tazke, a verim,ze sa nedokaze ani rozviest,ani odist nikde z domu,neviem,cim to je, mozno takou inou vychovou, dobou...poznam to, v inom smere, ale uplne ta dokazem pochopit, radsej budu mamky trpiet...A LUCCA, vydrz, prejde to, aj tie vedlajsie ucinky...aco sa tyka atakov v praci? hodim do seba rivotril,premozem sa,musim slapat dalej...no boli casy spred rokov,ked som otvarala v triedach okna,odchadzala z hodin,poplakala v kabinete...no bolo to davno,zdravim vas tu vsetkych ,majte sa dievcatka aj nasi chlapci...drzme si paalceky, velmi,velmi...taak zatial
misiak dúfam že ma čoskoro nakopnú budem ich nejaký čas brať a samozrejme že ich nechcem brať stále lebo by som chcela aj bábätko takže sa budem musieť snažiť sa z toho dostať čo najrýchlejšie, len som už opatrnejšia nakoľko som na liekoch druhý krát lebo sa mi to po 8 mesiacoch vrátilo...
lucka s tym placom to je u mna tak isto :)
ked mam chut tak si poplacem.vzdy som bol taky citlivejsi co je u chalana malokedy ale nahanbim sa za to :)
viem o com hovoris.mna dala prave robota dokopy.uplne ma vymenila ked som zistil ze som schopny makat a vtedy som zacal zit ako ostatny.ale u kazdeho je to individualne.
podpora to je uplne normalne ved sme na jednej lodi :)
drz sa a moc sa nenaviaz na tie lieky.
oni ta nakopnu a uvidis ze aj bez nich budes viest coskoro krasny zivot.
misiak tak ďakujemza radu a tvoju podporu dúfam že tieto zaberú a než.účinky rýchlo odoznejú a opäť sa budem môcť plnohodnotne zapájať do všetkého okolo mňa. ja som totiž bola vždy usmiate a aktívne dievča ale odkedy mám toto tak sa to zmenilo pocity strachu a tak. v práci mám veľa musím byť pri zmysloch a nie aby mi bolo zle.... takže ma určite chápeš ako sa citim niekedy si len tak poplačem že prečo sa to deje mne....
lucka jasne ze je to uplne normalny priznak vedlajsich ucinkov.ved to mas aj v letaku.
ked uz si mala prestavku tak teraz ti mozu sadnut uplne inak.mozu aj nemusia zabrat a mozu na teba uplne inak posobit.
neboj bude to vsetko OK.
s tym neurolom som to ja mal tak ze som si ha mal davat v pripade potreby.ked som citil ze mi je zle tak som si ho dal.neviem aku lecbu nasadil tebe lekar ale nerol je liek takzvanej prvej pomoci takze si myslim ze si ho mozes dat kludne ked to na teba ide.ale treba dodrzat odstup podla letaku.
tento rok je ta zima taka divna.cele dni je zamracene a velmi skoro a hlavne rychlo sa stmieva.to urcite neprospieva nikomu s takymi problemami ako mame my.
ale coskoro pride krasna zima,nasnezi nam a bude krasne :)
neboj luci vsetko dobre dopadne.ak nie s tymito AD tak s inymi urcite.dnesna veda ma nekonecno moznosti :)
ale najlepsie je byt uplne bez liekov a aj k tomu sa urcite dopracujes :)
pekny vecer
misiak si úplne zlatý ďakujem ti za radu... dostala som aj neurol 0,5 . cipralex beriem ráno o pol 9 a neurol si snažím dávať okolo obeda ale myslíš že si ho môžem dať aj skôr ked mi je špatne? vieš štvú ma tie nežiadúce účinky kvôli tomu že ked som pred 2 rokmi cipralex brala tak som nemala žiadne akurát tak chvíľkovú nevoľnosť a sucho v ústach, teraz sa mi potia ruky a niekedy mám také zvláštne pocity a tiež palavy v tele, je to normálne???
caute.
luuca neziaduce ucinky zvyknu odozniet cca po 2 tyzdnoch.ak neodozneju tak sa AD zmenia.
lekar ma pravdu,s tym ze ked nebudes brat lieky tak moze byt iba horsie.
naco sa trapit ked nemusis asi tak by som to nazval.to je ako ked mas chripku a nedas si lieky.psychika posobi na nas fyzicky stav a preto cim ti bude horsie tak tym aj fyzicky stav sa bude zhorsovat.to je celkom logicke.
skus tie vedlajsie ucinky ignorovat a snad odozneju.ak nie tak ich vysadis.nadal ti k tomu AD aj neurol alebo nieco podobne?
to sa zvykne kym zacnu AD zaberat.
skus si aj sama povedat.nielen cakat na ucinok liekov.viem ze je to veelmi tazke ale pokus sa.
drzim palce
odpadla som v následku ataku a aj lekár mi to povedal že to bolo z toho.... takže nie som si istá že sa ti nič nemôže stať a okrem toho mi lekár povedal že čím dlhšie sa tak nechám a nebudem brať lieky tým to bude horšie a môžu z toho prísť rozne iné choroby.... tebe to nikto nepovedal??
no luuci neporadim ti s tymto lebo som lieky nikdy nebrala.. ty si odpadla ako nasledok ataku? si si ista ze to nebolo niecim inym? (stres, nizky tlak atd) lebo vsade sa pise ze ataky nemaju nasledky a nie su ohrozujuce, comu aj verim. aj mne uz velakrat bolo na odpadnutie ale nikdy som neodpadla
jej som si akurat spomenula ze ja som dala otcovi na martina drahu vonavku a ja som od neho na katarinu nedostala nic.. ale ved to nie je prvykrat.. uz parkrat chybali darceky na vianoce alebo narodeniny.. clovek si aj zvykne. len je to stale trochu cudne. nejde o to materialno ale o to gesto, ze si ten clovek dal zalezat aby ta potesil.. no nic.. boze dnes som nejaka ukecana, asi sa vam to ani citat nebude chciet.. sorry :P ja som si uz tak na vas zvykla ;)