Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

luuca

lenže ja som pri takýchto silných atakoch zvykla odpadnúť, a odvtedy mi nieje všetko jedno , vieš.... nevieš ako dlho trvá kým vymiznú nežiadúce účinky a či vôbec niekedy vymiznú.... môže sa stať že nevymiznú???? nemáš s tým nejaké skúsenosti potrebujem radu či ich vôbec mám ďalej brať či to má zmysle sa týrať...

katkaxxx

nuz... musime si uvedomit ze o nic nejde a ze sa nam nic nemoze stat. treba si na 100% uvedomit ze ta situacia nie je realna a nic nam nehrozi :) ale mam zo seba radost ze som dospela do takeho stadia ze nevyplakavam kvoli "atakom" ale o nich vecne napisem, pripadne prihodim smajla :)) ono asi cim viac ich clovek zazije tym menej sa ich boji :D prvykrat ked sa mi toto stalo som myslela ze sa to deje naozaj :)

luuca

katkaxxx ahoj no ja som dnes zažila podobný pocit keď som bola z práce na obede myslela som že ma odtiaľ odnesú... neviem ako to mám vydržať 6 deň cipralex a stále nežiadúce účinky, bože kedy to už prestane. a ešte mám niekedy pocit že dostanem infarkt tak mi srdce bije a potom aj ako keby ma bolelo....

katkaxxx

ah ludia.. a uz je to tu..vidim ako posobi stres na cloveka.. teraz som mala taku nechutnu paniku ze az.. uplne realny pocit ze zomieram.. ludia moji, esteze viem ze je to blbost.. ale nechapem ako mozu byt tie pocity tak realne. zazili ste to niekto? taky pocit akoby vas tahala smrt, nejak vycucavala z tela alebo co.. dnes ste tusim nejaki zaneprazdneni

katkaxxx

urcite nad tym porozmyslam, len hovorim..s nou je tazko, nebude sa chciet vzdialit aby tym otcovi nedovolila aby si robil co chce. ale za pokus to stoji

monika9

tak jej ten pobyt zaplat a daj pod stromcek...to snad pojde,ci ani tak nie??? treba ju nanejaky cas dostat z tohpo prostredia aby videla ze existuju aj ine veci...

katkaxxx

mas pravdu monika, ja som jej to uz raz navrhla.. ale ona mi povedala ze nie, ze ona musi byt tu teraz a tu riesit tu situaciu (podla mna mozno skor nechce dat paty z domu lebo si bude hned predstavovat ze otec kedy chodi domov a ci chodi za frajerkou a podobne), to je vsetko tazko.. a hlavne ona si akoby nechcela pomoct sama, ona radsej bude stale v tej situacii, akoby radsej trpela ako to riesila

monika9

takyto isty pripadmala moja spolubyvajuca a taktiez aj kolegina este ked som pracovala na letisku v ba.Tiez boli jej rodicia furt v sebe....no tazko riesit nieco za dvoch dospelych ludi,vies co zober mamku na prechadzku alebo ja by som navrhovala kupele,kde si oddychne a popremysla o svojom zivote,v tom kolobehu co ma doma si to nema kedy uvedomit...to chce kludne miesto,masaz,novy ludia...ja si myslim ze to by zabralo a kupelov je az az na vyber...

katkaxxx

monika, nemysli ze som to neskusala cez otca, ale to nema vyznam. on sa so mnou bude bud bavit ako s malym deckom, alebo proste bude vsetko popierat a valat vinu na matku. on nepriznal doteraz ze ma frajerku, aj ked sme uz velakrat mali dokazy, ale on sa takto kryje. a na druhej strane je pravda ze ma aj mama vela chyb.. oni sa proste nikdy nemali dat dokopy. kachitaa neboj zvladnes to, vsetci to tu zvladame. co sa tyka atakov v praci.. podla toho co pod slovom "atak" myslis.. ci fyzicky alebo psychicky.. ja som si tiez uz velakrat zazila nejake to tocenie hlavy, pocit na odpadnutie, zle dychanie, buchanie srdca, ale s tym sa viem lahko vysporiadat. pre mna je tazsi ten psychicky atak, ked ta zacne chytat panika ze sa zblaznis alebo ze nieco urobis alebo ze sa nieco hrozne stane.lenze vsetko je to plany poplach a vymyslena hlupost a treba sa to len naucit zvladat. da sa to, ver mi.