Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

luuca

misiak 2 mesiace je veľmi málo... malo by sa to brať min. 6 a potom aspoň tak dlho ako dlho ti tieto nepríjemné pocity pretrvávali. ja spolieham na cipralex snaď ked raz zabral a mala som horšie stavy zaberie aj druhý krát...

misiak

vyse 2 mesiacov.a ziadny ucinok.ale na malokoho zabral.patri do troska inej skupiny AD.preto mi ho dali lebo som chcel naplno sexualne zit :) lebo vacsina AD ma vplyv na sexualny zivot tak som nechcel riskovat :) mal som aj neurol ale dal som si ho iba raz :) ale nosim ho zo sebou preistotu.
ja som radsej bez liekov.iba na tlak beriem ale aj tam som si sam urcil davku :D
uvidim ako sa moje telo bude chovat bez AD lebo uz ma strasili :) ale bral som najnizsiu davku tak by nemal byt problem.aj ked vysadzas AD tak trva cca 2.tyzdne kym sa dostanu von :)

luuca

tana .... sama neviem čo tomu predchádza príde to hocikde a hocikedy proste mi príde zle a bum... mojmu bývalemu priateľovi som tento šok urobila hned na prvom rande že som odpadla tak som to zahrala na srandu že to z neho hehehe

ooo/táňa

Miško tak predsa si nedáš povedať... tak držím palce a dúfam, že to neoľutuješ a bude ti dobre už stále :)

ooo/táňa

Mňa tak bolíííí hlava dnes, že uf... LUCA a ako prebieha ten tvoj atak, pri ktorom odpadneš? Myslím, čo tomu predchádza a ako to začína?

misiak

lucka dnes som vysadil :) ale mal som pocit ze nazberaju.absolutne ziadny ucinok.bral som AD wellbutrin a na uzkost beriem spitomin.
zmena nastala odkedy som sa vratil do prace.
aj predtym som pisal ze mi je fajn a o 2 dni sa to vratilo.tak som spanikaril a velmi sa zlakol.preto sem pisu ze som len v euforii :)
ale teraz mi je fajn uz par tyzdnov :)2 alebo tak :)
ked tak si obcas polacem.potom pride obrovska ulava :) preto je fajn ze aj ty si vies poplakat :)

luuca

a ty už neberieš lieky??? aké si bral. a ako dlho...to je fantastické že si fit nech ti to vydrží veľmi veľmi dlho... ja by som tiež už chcela mať po všetkom... radšej mať chrípku 6 krát do roka ako ja za 10 rokov toto...

luuca

adulik vďaka ti za podporu.... posnažím sa a vždy keď to na mňa príde spomeniem si na tvoje a misiakove slová...určite ma postavia na nohy keď viem že nie som sama