Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

misiak

lieky?blaaaaa
jasne ze bez :)
ved hovorim ze som zdravy :)
cloveka v zivote stretne hocico a nebudu to len dobre chvile.beriem to ako taku skusku zivotom.dokazem sa spatne pozret na vsetko co bolo a zistujem ze jednoducho som sa zosypal lebo som slabsia povaha.
staci si to pripustit porozmyslat zasmiat sa nad tym a ist dalej :)
nejake fyzicke ataky som nikdy nemal a preto to mozno lepsie znasam.
niekoho to chyti viac niekoho menej.niekto znesie viac niekto menej.
ludia sme rozny.
treba skusat :)

kachitaa

Katkaxxx, ja mam doma podobny problem s rodicmi, nasi spolu vychadzaju hroznym sposobom, sice otec frajerku nema, ale alkohol u nas vladne raz na jednej raz na druhej strane. Sice, musim poklopkat, ze posledny rok su kludnejsi. Ja vela raz bojujem s pocitom viny, ze im nepomaham, teda hlavne mame, ale na druhej strane nechce si dat pomoct. A svoje neurozy prenasa na druhych.
Luuca, ja som tiez vedela odpadnut, ale zase vravim si, vzdy su okolo ludia co mi pomozu ak bude treba. A zase mne lekar povedal, ze ak odpadnem, to je len na dobro veci, lebo podobne aj pocitac sa chrani, ked sa prehreje a sam sa vypne. Tak to iste spravi aj tvoj mozog, aby nevyhorel, tak "vypne".
Ja tiez teraz sa obavam, ci budu mat AD ucinok, beriem tie iste co pred 4 rokmi. V tomto sa viem predbiehat, vzdy sa viem niecoho obavat a som presvedcena ze idem zomriet alebo mam nejaku chorobu. Velakrat sa bojim zobrat obycajny liek, len preto ze co ak sa u mna prejavi ten najhorsi ucinok vedlajsi. No hotovy blazinec.
Momentalne mam tiez mierne vedlajsie priznaky ako zavrate ci strasne potenie, hadam to prejde. Co ine mozem ocakavat?
Mna aj kvari to, ze chcela by som zvladnut zmenu v mojom zivote, navrat na Slovensko a najst si novu pracu. A hlavne prezit let lietadlom :)
A este sa vas chcem spytat, chodite na terapie? Mate nejakeho dobreho terapeuta, co vas vela naucil? Mozno by som si mala precitat vsetky vase prispevky, ale to ciiiiislo....:)

luuca

misiak takéto veci už nehovor..... to vôbec nemôžeš rozprávať mne je niekedy tiež tak že by som umrela ale samovraždu nie, preboha.... prestaň.... nebral si niekedy drogy???

misiak

lucka zaberie.
kamaratovi zabera perfektne na PP.
ani nevie ze ju ma.
uvidime ako dopadnem ja.
snad nespacham samovrazdu :)
ved to zistite ked prestanem pisat :D

misiak

ahoj tanicka :)
ja za to nemozem ze ten wellbutrin neucinkuje :) a nebudem brat nieco co mi nepomaha :)som si isty ze si stav upravujem sam.
:)