Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
psychicke choroby casto vyvolavaju fyzicke smptomy a plati to samozrejme aj naopak.
najprv psycholog, potom terapeut a ak nepomoze, nakoniec psychiater...
StudenktaKE, vyhladat psychiatra znamena casto tabletky, samotny psychiater nema na teba casto tolko casu. Psyhoterapeut ci psycholog ti najviac asi pomoze. Podla mna to vobec nie je na skodu k nejakemu chodit. Akurat teraz som citala v jednom casopise, ako jedna matka po narodeni dietatka sa zacala obavat ze prenesie svoje hysterie a uzkosti na dieta a zacala s nim navstevovat psychologicku a ze ju velmi vela naucila. A ze dnes jej dieta (5r) sa pekne vyvija a aj ona spoznava samu seba a eliminuje uzkosti. Takze asi takto.
Je to pravda, ale zalezi na cloveku asi. Ja som mala zlyhanie obliciek sposobene stresom, teda uzkostami. Len skoda ze to lekari nechali tak, a neriesili pricinu. Mohla som byt tak daleko uz. Nuz, clovek si asi musi vsetko sam odkracat.
Mimochodom, chodim k jednemu lekarovi dr. Rosinovi, ktory je uz na dochodku a venuje sa svojej praxi aj z ineho uhla medicinskeho, a ten mi povedal, ze mam slabsie oblicky. Zeby to suviselo?
Asi vsetko so vsetkym suvisi.
katkaxxx...dakujem ti za radu,ved som si aj myslela,ze to je hop alebo trop,tak ako s kazdym lekarom a vlastne clovekom vo vseobecnosti...len som chcela pocut...no keby predsa niekto mal radu pre mna...prijmem rada:))
Idem si cosi zajest, pri tomto nie je dobre byt hladny.
kachita tie pocity su strasne to je jasny a myslim ze ich pozna kazdy s tejto temy.
presne ako popisujes.niesi sama :) ale ked sa za tolke mesiace nic nestalo tak sa ani nestane :) ako povedal rano milos pud sebazachovy je ovela silnejsi.
zachytny bod? mne velmi pomaha aj manzelka,a to ze mame krany rodinny zivot a vela cielov.velmi chceme babatko a pod.
ak chces napis mi mail tak ti o tom poviem viac aby som tolko nespamoval :D