Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

Ja si dávam magnézium,ked nemôžem zaspat a niekedy pol xanaxu toho 0,25 mg.Inak,Mishka spánok vždy príde.Ja som si svoje odtrpela,a potom som si povedala,ked nemôžem spat tak budem niečo robit.Vstala som z postele uvarila si mlieko s medom alebo nejaký čaj na nervy,polústila sudoku,alebo krížovku,alebo nejaké časopisy a potom ma zmohla únava a šla som spat a spala som aj do 9-10 ráno.Moja rodina vedela,že sa necítim dobre a nechali ma.Lenže ja nechodím do práce takže to mám lahšie.Inak teraz spím uždobre.Nerozmýšlam,lahnem a spím.No keby som nemohla postupovala by som ako je vyššie napísané.Načo sa strsovat kvôli tomu

damaxy

Mishka to čo si dnes spravila,neboli žiadne kravinky,bola si štastná a to je hlavné.Mala si v sebe radost a pohodu,konečne si sama seba potešila.Treba sa naučit aj rozmaznávat aj pochválit sa a povzbudit.Moja strava bola takáto,na ranajky euthurox,potom si uvarím kávu,čaj a dnes som mala celozrnný rožok s maslom.potom tieto čaje a kávu a potom ešte jednu kávu a nejaké asi 4 bonbony z takej dobrej bonbonierky.Na obed som mala filé a zem.kašu.Medzi obedom a večerou asi4 jabká,hrozno a pol grepu červeného a na večeru cestovinu so syrom.potom ešte jablká také letné fajné.A to bolo asi všetko.Pomedzi nejaký džús zmiešaný s minerálkou.Ja si dožičím tekutiny,jednoducho pitný režim si dbám.Neviem porovnaj to so sebou.Mne sa to zdá dobre na mna.A aké máš vlasy? Ja ti poviem,že poslednú dobu ked sa farbím aj inými odtienmi akoby stále som mala rovnakú farbu či si dám tmavší alebo svetlejší odtien.Tebe to chytí tak ako býva na tých obrázkoch z farby?Ak si tu napíš ja ešte chvílu budem hore,len za PC sa striedam so synom on si tu píše s gitaristami a aj nejakými kamoškami,takže tak každý chvílku tahá pílku

mishka

Chcela som len povedať, že sa dnes cítim celkom fajn, žiadny plač- zatiaľ...Myslím, že som dnes jedla ako normálny človek. Aj keď skôr by som to chcela počuť od vás, či to bolo ok, alebo veľa:-(...ja to totiž moc neviem, neviem, ako vyzerá normálna porcia. Buď jem veľa, alebo málo. Dnes možno normálne...Celý deň som bola v pohybe, nemyslela som toľko na jedlo, aj keď po obede to bolo horšie, strach, chuť si dať preháňadlá....Teraz som si domalovala svoju izbičku- SAMA:-), tak som celkom rada, a tiež si nahováram, že toľko nepriberiem, že som pri tom malovaní pár kalórii spálila, aj keď to zlé vo mne "kričí", že som tučná, a nemala som jesť:-( Ešte, keby som dnes tak do 3h zaspala, bol by dnešok veľmi dobrý- oproti ostatným dňom...A tiež som si dala farbiaci šampón na vlasy, vyzerá to dobre, aj melír má lepšiu farbu:-) A v OBI som si kúpila do izby ešte nejaké doplnky, tak som sa dnes trošku potešila...
No, nebudem vám sem písať také kravinky, len som chcela povedať, že po pol roku bol celkom dobrý deň a konečne žiadna myšlienka si ublížiť, žiadne myšlienky na smrť..(len tie, že by som chcela vyhladovať:-(( )
Tak sa majte peknučko a dobrú nocku.

damaxy

Silvi dakujeme ti,že si nám napísala a vyjadrila dôveru tomuto nášmu kútiky.Fakt ked ti bude najhoršie utekaj a vyžaluj sa tu ozaj vždy niekto brúsi kto ti poradí,alebo ta aspon poteší prítomnostou.PP je len dočasný stav našej mysle,v ktorej sa zahniezdili nepríjemné zážitky zo života a naša neskúsenost vediet sa s týám vyrovnat a vyriešit to.Namiesto toho si to tam skladujeme a ked už nieto miesto tak to v hlave začne blázniet.No dali ti lieky,tie zaberú postupne.Spomen ako dlho to na teba sa nabalovalo takže takým istým a ešte dlhším časom to bude z teba unikat.No a čo my už vieme,čaká ta velký kus práce na tvojej osobnosti.Musí sa z teba stat človek sebavedomý,sebaúctivý a smelý.K tomu všetkému sa dopracuješ a my ti budeme v tom pomáhat.Ak chceš možeš mi napísat aj mail.Je to anonymné a viem,že takéto výpovede pomôžu očistit sa aspon na chvílu.Prajem ti pekný večer a hlavne na PP a jej záchvaty nikto nezomrel,my sme toho živými dôkazmi.Moja adresa ak chceš je damaxy@atlas.sk.takže ešte raz pekný a pokojný večer

hyla

ahoj silvi ja tiez beriem citalec.zmenila mi ho doktorka po seroxate.ja som mala tiez zo zaciatku zvysenu uzkost a paniku ked som ho zacala brat.ale dievcata tu mi poradili dychanie do brucha.ja som si to nasla aj na inete.musis si to dychanie doma cvicit aspom 5 minut aspom 5x denne.ja som ho cvicila raz za hodinu.nadychnes sa na a pritom pocitas do 8,dychas do brucha,zadrzis dych a pocitas do 8 a potom vydychujes ustami pomaly na 8 na styri zadrzis dych a znova nosom nadych na 8.pritom sa snaz ukludnit a mysliet na to ze to zvladnes a pekne to predychas.ja som takto nemohla cestovat autobusom a uz sa to zlepsilo.len si hovor ze si silna a zvladnes to,pozitivne sa ktomu stavaj a tvoj rozum to prime,a ked budes mat myslienku na to ze ti pride zle nerozculuj sa nad tym,povedz si nic sa nedeje kopu ludom pride zle ziadna tragedia.nefixuj sa na to ze ti bude zle.